Hva er du redd for ?

Jeg blir så fryktelig oppgitt over dagens samfunn og hvordan det faktisk er. Hverdag når jeg går uten for min dør eller leser noe så skjønner jeg virkelig ikke hvorfor ting blir “pyntet” på. Vi er jo trossalt mennesker og ikke et bytte dyr. Det er heller ingen som har overlevd verden. Vi lever egentlig for å leve. Det eneste vi faktisk må her i livet er to ting. Det er å dø og betale skatt.

Når jeg ser meg rundt så ser jeg kroppspress, jeg ser galskap, jeg ser mishandling, jeg ser tortur, jeg ser døden, jeg ser smil, jeg ser latter, jeg ser sårbarhet, jeg ser ensomhet, jeg ser mobbing.

Dette er ting ingen får endret på. Vi kan virkelig ikke stoppe alt. Det er viktig er å stå opp og snakke. Få ting frem i søkelyset og det blir faktisk gjort. Ingenting kommer frem. Nettopp fordi ingen tør å si sin mening eller komme med et budskap. Grunnen ting dette igjen er at vi er rett og slett for feige. Vi er feige for å nå mennesker vi rett og slett ønsker å konfronteres med. Hvorfor er vi innmari redde for nettopp det ?

Er du redd for peset?

Er du redd for hatet ?

Er du redd for å miste din status?

Hva er du redd for egentlig?

I dagens samfunn, så vi må stå fram. Vi må stå på vårt for våre beste.

For jo flere som står frem og tørre å si sin mening, tørre og skrive et leser innlegg i avisen er smart. Du er ikke tøff, men du er ikke redd for å vise den egentlig deg og heller ikke redd for å miste statusen din. Du er heller ikke redd for å bidra til å endre samfunnet.

Så ta og reise deg opp, se deg rundt, tenk deg om, løft hode det lille ekstra og ikke bare se ned i denne skjermen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg