Kanskje jeg er gammel dags?

Jeg skjønner at vi er i 2017 og at teknologien utvider seg. Vi har jo alle mulige måter for kommunikasjon med andre.

Facebook, snapp chat, skype, sikkert mye mer.

Jeg lurer så innmari på hvorfor jeg skal være tilgjengelig på alt hele tiden og hvorfor folk blir sure når jeg sier at jeg har et telefon nummer og at jeg ikke kan være tilgjengelig på alt hele tiden.

Enkelte skal ha samtaler via snap chat, det blir dumt etter min mening. Kall meg sær eller hva du vill. Men snapp chatt er ingen kommunikasjons måte. Jeg er nesten sikker på alt som blir sendt via den, blir lagret på en eller annen hard disk i verden.

Facebook har jo vært oppdrivi i mange år. Jeg husker jo, når jeg lagde facebook på ungdomskolen. Den har jeg enda, men kommuniserer ikke med noen der heller, annet hvis enkelte ikke har nummer mitt og faktisk må kontakte meg der.

Skype er jeg faktisk ikke så opptatt av. Video chatte liksom? Kan vi ikke heller møtes på en kaffe? Nei, den kaffen må tas over skype.

Alt er så nettbasert. Se deg rundt? Hvor mange ser du ute og har det gøy. Nå tenker jeg barn og unge, som er inni i denne nettverden. De er jo aldri ute, annet når de er på skolen. Annet en det, så sitter de bare på nette, foran denne skjermen og gjør gud en vet hva.

Se deg rundt en gang til ? Du går på gaten, sitter på cafe, er på besøk og hva er fremme her, jo det telefonen. Alle sitter stuck nedi i sin i telefon og kommunikasjonen svikter.

Jeg bare skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å plukke opp telefonen og ringe som normalt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg