Spar penger og lag like god kaffe hjemme.

Jeg har funnet en ny løsning på å spare penger på bensin stasjonen. Før drev jeg stadig vekk å kjøpe kaffe ute for å ta med meg. Eneste grunnen til at jeg faktisk gjorde det var fordi cafe latte fikk jeg ikke hjemme og sirupen er skinnsyk god. Jeg gikk rett og slett i tenke boksen og begynte å bestille kaffen hjem i posten. Jeg elsker jo klikk og hent. Jeg går ikke på senteret før jeg absolutt må. Alt jeg kan bestille hjem er helt genialt. Jeg har drevet å tatt med mine egne kaffe kopper ut i bilen. Hva skjer da ? Jo, de blir liggende i en evighet fordi nettopp jeg glemmer å ta de med inn igjen. Jeg har som sagt funnet en løsning på dette for meg selv, som jeg personlig syntes er helt genial.

Jeg fant kaffe kopper med lokk på clash olson eller det går ann å kjøpe de på europris også. ( Jeg vet jeg får kjøpt Thermo kopp, men som sagt, veldig dårlig på å få det med meg inn igjen. Dårlig vane!) Jeg har brukt tassimo kaffe maskin i alle år. Syntes det er mye bedre enn traktet kaffe.


( Hasselnøtt, caramel, kaffe )  

I denne koppen hadde jeg kapslene vist på bildet over og en god skvett med caramell. Jeg bare elsker aromaen og smaken det gir til kaffen. Ikke minst ved å gjøre dette hjemme, så sparer jeg jo en hel haug med kroner og jeg slipper å kjøpe kaffe ute. 25 kr her og det, er faktisk mye penger spart.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg