La oss snakke om noe annet en været

Når jeg våknet i dag, så lurte jeg litt på om vær meldingen stemte. Jeg tenkte at jeg fikk stå opp å se, eller vent jeg fant ut at jeg kan jo bare sjekke snapp chatt. Det er fordi at når det først er fint vært, så legger alle ut været og gradene på my story. Hjelpes liksom! Uansett, da fant jeg ut at var kjempe varmt og jeg kanskje burde stå opp. Hadde ikke før stått opp, så ringte telefonen. Når jeg tok andre enden, så var det snakk om været der og. Jeg skjønner at det har vært en lang vinter og det var varmt, men hallo. Typisk oss nordmenn når det gjelder små snakk og de det er nemlig vært.

Jeg vurderte lenge hva jeg skulle gjøre på denne dagen. Det var jo søndag og sol er sol. Hadde sett for meg en dag i eget selskap på sofaen med en god film. Jeg er ganske sosial ellers i uka, så en søndag i fred og ro er ganske godt. Tilslutt tok jeg tak i meg selv og kom meg ut  i solen. Jeg fant nemlig ut at jeg skulle opp til noen venner, for der kunne jeg sitte på verandaen i sola og bare sløve. De drev med hagearbeid, så jeg var moralsk støtte på side linjen. Veldig hyggelig å se på andre jobbe! Nei, nå hørtes jeg ondskapsfull ut. HAHA!  Jeg satt vel der oppe til kvelden og det begynte å bli kjølig vind. Den vinden er fortsatt veldig skarp selv om det er varm i sol veggen. STEIKENE VARMT!

 


(
Sjekk de solbleike pipestilkene. haha! Nesten flaut å legge ut. haha! )

 

Når jeg kom hjem, så måtte jeg lage noe middag. Jeg kunne jo selvsagt bare latt være, fordi det går veldig mye brødmat her. Det hadde virkelig ikke sjokkert om jeg ikke gadd å lage noe. I dag blei det seibiff, løk, brokkoli og hjemmelaget potetmos.

Det er veldig enkelt å lage. ( Kan jo nevne litt om det)

Seibiffen stekes på svak varme til den er gjennom stekt og gylden brun på begge sider.

Jeg syntes alltid det følger med for lite løk i den pakken. Jeg hakker alltid opp en halv løk ekstra og steker den i pannen til slutt.

Til potetmosen så trenger du poteter, melk, salt og pepper. Kok opp potene ( Jeg brukte mandel poteter ) når de nesten er ferdig kokt, hell av vannet, mos potene i kjelen, spe i med melk etter ønsket tykkelse selv å smak til med salt og pepper.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg