At noe så lite kan gjøre så forbanna vondt

 

 

I flere dager, snakker rundt en ukes tid så har jeg gått med tannverk. Det er ei visdomstann som har sprengt seg ut og ga seg ikke med det. Klarte virkelig ikke pusse tennene baki gommen ordentlig, så måtte kjøpe meg en liten tannbørste for barn. haha! I helgen har jeg på smertestillende, heldigvis i dag fikk jeg time til tannlegen,

Jeg kan med hånden på hjerte si at tannlegen er det mest grusomste jeg veit på denne jord. Det ordentlig fryktelig å gå dit. Lukta, alle lydene og alt som blir brukt i kjeften på en der jeg ligger. Tannlegen jeg har er veldig hyggelig og forståelsesfull. Setter pris på det. Jeg prøve å bytte tannlege her også, veldig impuls, men gikk tilbake. Pris går virkelig ikke foran alt. Tryggheten først!

Jeg kom meg om sider inn på tannlege kontoret, tredde på meg noen blå overtrekk til skoene og satt å ventet. Nervene steg seg sagte men sikkert til hudens overflate. Forferdelig greier. Det er ikke noe bedre når navnet mitt blir ropt opp. Inn på et lite avlukket rom, masse instrumenter foran deg. Tannlegen tar frem røntgen bildene og  på tanna. Jeg må gape, der sier han at det er betent. Han kom med to forslag.  Det ene var å bare rense godt og satse på det blir bedre. Det andre var å trekke den. Etter en lite prat, så bestemte jeg meg for å trekke denne tanna for orka ikke gå å ha mer vondt. Da kom den lange ekle sprøyta med bedøvelsen. Fysja meg! Etter noen minutter så begynner han å trekke. Noe så jævlig! Vrei meg i stolen der og trur ikke jeg pusta en gang. etter 3 pauser så var tanna endelig ute. For den knasingen er virkelig ikke noe hyggelig lyd, kjennes ut som hele kjeven blir med på lasset når tanna blir tatt med ut.

Uansett! Her sitter jeg nå å blogger om en liten tannlege skrekk som jeg mener er ganske stor. Fordi jeg jeg syntes det er helt forferdelig. Jeg sitter her med en tann mindre, med en bomullsdott som jeg har bytta to ganger fordi det blør så innmari mye. I tillegg skal jeg snart på jobb. Fikk med beskjed om å ta det med ro, men det kan jeg virkelig ikke, siden det er studiene jeg skal dekke opp. Jeg kan sitte med noe så kjedelig eller spennende teori.

Akkurat nå veit jeg ikke hva som er verst av å gå med en vondt tann eller kjenne smerten etter tann trekkingen.

Med det ønsker jeg dere en sol rik dag!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg