To kjempe gode bakster

Grove rundstykker

1 pose tørr gjær

1 god ss med smeltet margarin

3 dl melk ( evt mer )

2 dl hvetemel

3 dl havre gryn

1 egg

litt salt.

Fremgangsmåte

Smelt mør

Bland alt det tørre sammen

Hell i melk og smør. Kan hende du må bruke mer melk. Deigen skal bli litt klissete.

Sett ovnen på 200 grader.

La deigen hvile i 30 minutter.

Bruk olje når du ruller bollene, da slipper du å pensle.

Steikes i 7-10 minutter. ( Kommer an på ovnen din )

Fylte horn

4 dl hvetemel

5 dl havre gryn

Litt salt

1 egg

3 melk eller mer.

En god ss smør som er smeltet

1 pakke gjør

Ost og skinke eller salami.

Fremgangsmåte

Samme som rund stykkene. Ligger et bilde under av hvordan jeg har delt det opp. Deigen skal være litt klissete.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg