Enkleste er ofte det beste.

Det merkes at det Torsdag og snart helg. Kroppen begynner å sette seg inni helg modus. Det betyr at jeg gleder meg til uken er ferdig. Jeg har hatt en fantastisk arbeidsuke så langt, men det virkelig bli godt med en god helg. Jeg har ingen planer i helgen, annet å kanskje sette opp teltet på vogna. Jeg ser frem til at camping sesongen skal starte. Da er det sommer og mindre jobbing.

En annen ting er at det er to måneder igjen i praksis perioden. Det skal bli godt. Jeg har snart att en videre utdanningen. Tiden kjennes virkelig lang ut i disse dager, men det er sikkert fordi de nærmere seg skole slutt og at det går mot sommer. Har kun to eksamener igjen. En til våren og en fordypningsoppgave igjen i september. Jeg kan allerede starte på den nå snart, men kan ikke melde meg opp før i september siden det bare er to ukers oppmeldings frist. Klarer jeg disse to, er det en videreutdanning innen for demensomsorg og alderspsykiatri.

Det enkleste er ofte det beste. I dag blei det rett og slett en pytti panne til middag. Det enkleste er faktisk veldig godt også. Bare hive det i pannen og steke det. Vips så er det ferdig. Etter middagen ble det en Power napp på sofaen, som er så fryktelig deilig innimellom. Nå skal resten av kvelden bare nytes godt under tepper og se på tv før jeg skal legge meg. Blir virkelig ikke seint i dag. Jeg syntes det er så deilig å legge seg mellom ni og ti på kvelden.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg