Greit eller ugreit. Finnes det en grense?

Veldig mange er veldig direkte overfor andre mennesker. Jeg tenkte jeg ikke skulle bare snakke om mennesker, men når det blir skrevet også. For jeg tenker på en blogg, som denne. Hvor direkte kan jeg skrive ut til dere lesere og hva takler dere å lese for det blir ille. Jeg opplever stadig at ting blir  mer og mer pakket inn. Blir som en rund dans i grøten, som en aldri kommer seg ut av. Det tar lang tid før poenget kommer. Nettopp fordi vi ikke tar det steget om å snakke rett frem.

Jeg kunne skrevet flere innlegg hvor jeg er kjempe direkte om mine tanker og følelser. Jeg lar være, fordi det fort kan skapet et kaos ute i denne verden. Hadde jeg vært tøffere, så kunne jeg gjort det. Hvorfor jeg ikke tør, aner jeg virkelig ikke. Kritikken til dere som skal sitte og lese ord for ord som jeg har skrevet. Det som har blitt en liten historie svart på hvit, som aldri forsvinner igjen. Jeg har veldig mange temaer i hode mitt som jeg har lyst å skrive om og dele med dere, men.. Det er et men..

Hvor ærlig og direkte kan jeg være. Hva er greit og hvor går grensen.

Kanskje jeg fortsatt skal bare sitte og pakke inn. Gå i grøten og aldri kommet meg ut. Blir som en myr og bare synker lenger og lenger nedi.

Jeg leser jo ting hverdag. Tenker kjempe bra, du har klart det. Du står for deg og ditt. Du tør og stå frem. Være direkte og ærlig.

Akkurat nå føler jeg at dette innlegget ikke ga noe mening, annet en om hvor grensen går i forhold til hva som er greit og ugreit. Det var det eneste jeg hadde på hjerte å satt og tenkte på.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg