En ny mulgihet har åpnet seg

Husker dere at har fortalt at jeg skulle starta med dirkete salg og prøve meg på dette? Jeg er godt i gang med konseptet og  syntes det er kjempe spennende. Det handler om å være mål bevist og vite hva man skal gjøre. For min del er dette en ekstra jobb og jeg velger selv hvor mye jeg faktisk ønsker å jobbe. Jeg er som sagt helsefagarbeider og tar videre utdanning i demensomsorg og alderspsykiatri via nettskolen NKI. Jeg føler at det ikke nok, når jeg er ferdig med skolen. Jeg er en person som liker å ha noe å drive med og ha noe å jobbe mot. Jeg elsker å utforske nye ting og utfordre meg selv. Jeg ønsker å dele litt med dere kortfortalt hva det handler om og hvordan du jobber.

Det er som er fint med dette er at du kan jobbe akkurat hvor du vill og når du vil. Enten det er hjemme, på bussen, hos foreldre eller hvor du måtte ønske deg. Alt du trenger er en pc eller telefon, facebook konto, snapp chatt kan du bruke og en instagram konto. Har du dette har du med jobben over alt og du kan velge akkurat når du ønsker å jobbe. De har en tillegg en app som gjør det enklere å jobbe utenfor hjemme, så slipper du å ta med deg pc-en over alt.  Det som er spennende og interessant er at du styrer rett og slett din egen hverdag, økonomi og i tillegg kan du nyte livet ved siden av. Du bygger opp din egen business virksomhet selv og skaffer din egen kundekrets. Dette krever faktisk ingen erfaring, men du må være over 18år.

Dette handler kun om deg og ingen andre. Har du stå på vilje, mot og mål så er du langt på vei. Jeg anbefaler virkelig dette konseptet videre både til familie, venner, kjente, bekjente og ukjente. Det spiller ingen rolle hvor du er fra eller bakgrunn du har før.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg