Happy day

Hallo alle sammen!

Nå sitter jeg faktisk på baderoms gulvet og skriver dette dårlige blogg innlegget. Har akkurat ordnet meg og på vei ut. Musikk er legende i mine ører, spesielt den nye singelen til Miley Cyrus med Malibu. Den er faktisk helt nydelig. Så den går nesten på repeat her. Anyway, nå må jeg på røysa. har stappa bilen full av søplesekker og vår opprydningen er ferdig. Har jeg del ærend og fikse i dag. Blant annet ordne litt til 17 mai og bunaden skal på i morgen for da er det konfirmasjon. Jeg er så heldig at jeg faktis får bruke min fantastiske bunad to ganger i år. Da må jeg ha strømpe bukse og ikke minst klesrulle. Det er krise om den ikke på plass i huset ved disse tider.

I år skal jeg ordnet alt selv for første gang. Altså stryke skjorta som er av lin, av alle ting og skal ta på alt sølvet før. Alle andre har mamma faktisk hjulpet meg, men er vell på tide at jeg lærer deg selv også. Jeg klarer jeg, ikke misforstå meg. Men mamma har alltid passet på at søljene og alt er perfekt satt på. Vi får se om jeg klarer hennes kunst i år.

Bilde er forresten gammelt. Jeg var 14 år å skulle ta bilder til takke kort etter konfirmasjon. Poenget med bildet er å hvis bunaden til dere. Jeg er virkelig stolt av å være Nummedals bunaden.

Ha en fortreffelig dag alle 🙂

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg