En fantastisk avslapning

Denne helgen har jeg vært på mitt flotte ferie paradis. Nemlig Nore. Som jeg har sagt tidligere har jeg vogn her oppe. I starten av mai røyk forteltet og har ikke hatt mulighet til å være her oppe før. Litt ergerlig for er virkelig godt å komme seg bort i helgene når jeg kan.

Fredag dro jeg opp etter nattevakt. Hadde pakka bilen dagen før. Det er noe jeg ikke angrer på. Det som møtte meg når jeg kom opp var knall være. Jeg endte med å reise å fiske i Rødberg. Kjente virkelig at skuldrene senket seg og alt roet seg kroppen. Jeg mista en del søkker, men hva gjør vell det når sola og godt mot er på plass. Litt senere grilla jeg, tok et par timer på øye og satte opp forteltet med hjelp.

Lørdag fortsattet vi på teltet siden det ikke var helt ferdig. Måtte feste strikker og fin justere stengene. Jeg fikk hjelp til å hente møblene mine og fikk det på plass. Det ble veldig hyggelig. Nå kan sommeren virkelig starte og fri helgene kan nytes på det fulle her oppe.
Mamma kom forresten en tur og blei over med meg. Var kjempe hyggelig siden det er så lenge siden vi har tilbringet mor og datter tid

Søndag (idag) skal jeg fiske litt og rydde litt før turen går hjem. Vanlig arbeidsdag på mandag. Jeg kunne virkelig ønske helgen var en dag lenger, men hvem kunne vell ikke det.

Ha en fantastisk dag alle sammen:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg