Godt jeg har kalender

Ønsker alle fantastiske lesere en knall fin dag.

Dagene går så innmari fort. Kikket i kalenderen min og fant ut at det kun var fjorten dager til eksamen! Kjente pulsen steg litt og hode begynte å stresse. Så slo det meg at jeg skal jo bare ha en times hjemme eksamen. Hva bekymrer jeg meg for egentlig. Det går jo så fint begynte jeg og dette klarer jeg begynte jeg å tenkte. Nå må jeg virkelig begynne å ta lesingen på alvor, siden det er et pensum med mye lovverk. Pasientrettighetsloven og brukerrettighetsloven. Jeg lagt frem hvilke kapitler i lovverket jeg må kunne ellers kunne jeg virkelig lest meg grønn.

For å koble av litt i eksamens tidene, så sitter jeg å jobber med Forever. Det er virkelig gøy å jobbe med dette. Stadig noe nytt som dukker opp, lærer masse og kunde kretsen min øker.

Idag skal jeg ikke på praksis før i kveld siden jeg skal på kurs Demensomsorgens ABC. Det har virkelig hjelpet meg mye gjennom studiene. Det er et kurs som er genialt fordi som ikke kan så mye om demens og vil vite litt mere. Før jeg skal dette så skal jeg bare nyte formiddagen. Finne frem sommer klærne og pakke bort vinter klær. I tillegg skal jeg pakke fordi jeg reiser tilbake til Nore på torsdag. Er jo trosalt lang helg og jeg må lese til eksamen. Kjenner meg selv når jeg er hjemme at da frister andre ting  i stedet for å lese.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg