Jeg har en sjanse

Det er noe jeg har tenkt på lenge. Jeg føler jeg lever i en “skjult” blogg verden. Nettopp fordi jeg ikke har delt  et eneste innlegg, noen sted. Jeg har kun dere som gidder tilfeldigvis å klikke der inn på innlegget jeg skriver.  Jeg aner jo ikke om noe av det jeg skriver er spennande, relevant eller interessant for dere.

Grunnen til at jeg ikke har gjort dette før, er fordi jeg er en veldig sjenert jente.

Jeg har som sagt tidligere laget en liker side på Facebook, men aldri og da mener jeg aldri invitert noen til å like den. Grunnen er vell det at jeg syntes det er helt tipp topp og bare skrive å poste. Jeg satser på at noen gidder å klikke seg inn for å lese. Jeg har aldri tenkt å satse på å bli en stor blogger og kjendis. Livet mitt speiler seg en helt annen vei en det. Jeg har rett og slett en karriere utenom som jeg over hode ikke har tenkt å sløse bort. Blogging gjør jeg rett og slett fordi det er gøy. Det er gøy å kunne dele litt med dere, men jeg er veldig var på hva jeg legger ut. Alle mine innlegg er spontan. Jeg planlegger aldr et innlegg og jeg leser aldri over innleggene mine. Skrevet er skrevet. Postet er postet.

Jeg er en person som elsker jobbe min og ikke minst fritiden min. Jeg jobber som sagt som helsefagarbeider og jeg har snart en videre utdanning i Demensomsorgen og alderspsykiatri. Det er så utrolig spennende og interessant yrke. Litt synd vi blir undervurdert.

Uansett jeg tenkte jeg skulle ta det tøffe steget og legge til mine venner på liker siden. Jeg er overhode ikke redd for reaksjonene fordi det er så “vanlig” å ha en blogg idag.
Selv om jeg postet et innlegg her og et innlegg der, så kommer de til å handle om en vanlig ordinær hverdag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg