Helgen som gikk

I helgen som var tok jeg langhelg. Kunne endelig Reise opp til Nore på Torsdag etter jobb å bare kose meg. Det var helt fantastisk. Jeg hadde pakken dagen i forveien, slik at jeg slapp å dra hjem etter jobb. Det gjorde jeg bevist, for å unngå å sløse med tiden og ikke minst for å kunne reise fortere opp. Jeg hadde store planer om å reise opp for å lese til eksamen, men det været som var så gikk virkelig ikke det. En ting klarte jeg å lese litt på lovverk og det var vell det.

Fredag satt jeg i Rødberg hele dagen å fisket. Jeg glemte selvfølgelig å smøre meg ( eller jeg tenkte ikke på det). Jeg var virkelig ikke forberedt på av UV strålene tok så sterkt. Det blåser alltid litt der oppe, så om sola tar så merkes ikke det før kvelden. Senere på kvelden så bare slappet jeg av.

Lørdag ble det også en tur til Rødberg på samme sted for å fiske. Denne gange med solkrem. Enda jeg smurte meg med faktor 20 så holdt ikke det. Gud, å brent jeg var på kvelden. Skikkelig rød. Senere på kvelden, ble det en tur ut i båt. Helt nydelig.

Søndag morgen våknet jeg til torden vær. Jeg hater torden og lyn. Heldigvis lynet det ikke, som jeg kunne se. Men det braka godt noen ganger. Flaks for meg så var den en kompis på plassen der, som var våken. Han regnet med at jeg kom fordi han vet jeg ikke liker torden vær, så han var forberedt på at det. haha! Senere pakket jeg sammen sakene og kom meg omsider hjem på ettermiddagen. Jeg kan med ærlighet si at jeg ikke ville hjem, men jobben kalte på mandag og da måtte det bli sånn.

Jeg kjenner virkelig på kroppen at jeg er klar for tre uker sammenhengende ferie i sommer. Da skal jeg rett og slett bare kose meg i vogna og selvfølgelig fiske.

 

Bildet er en del av det solbrente resultatet fra helgen, det har blitt noe bedre. Men leggene svir og skuldrene flasser. Uansett hvor mye fuktighet jeg gir, så hjelper ikke det. Synd å flasse bort brunfargen, når jeg endelig har klart å bli brun.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg