Nattens dronning med eksamens nerver

Helgen er snart over og mange har hatt lang helg. Jeg derimot har ikke hatt lang helg. Jeg har kun jobbet, som dere har fått med dere. Når jeg kjenner etter så har det vært helt greit, selv om det ikke har vært en så produktiv helg som jeg håpet på. Jeg hadde virkelig planer mellom soving og jobb. Det utgikk skikkelig.

Jeg har prøvd hele helgen å lese til eksamen, noe jeg overhode ikke har fått til. Rett og slett fordi jeg føler at kroppen ikke virker når jeg har jobbet natt. Jeg har jobben netter siden september og hadde mange ekstra vakter på natt før det. Enda har jeg ikke lært kroppen å kjenne, når jeg snur døgnet til natt.

Er det virkelig slik kroppen er, at den ikke fungerer som normalt etter å ha sovet på morgen ? Er det fordi jeg ikke kjenner kroppen godt nok til å vite når den fungerer best ? Spørsmålene er mange. Jeg kan jo bli gul og grønn i hode om jeg skal tenke på alle de.

Jeg har prøvd å lese litt i natt, men jeg får det ikke til. Hode klarer ikke fokusere på fagstoffet på natt. Jeg føler jeg har et problem, siden eksamen er nå på tirsdag. Jeg vet med selv at jeg må lese i morgen, men vil det virkelig sette seg i hode til dagen etter.

Jeg kjenner jeg gruer meg litt til denne eksamen. Nettopp fordi det omhandler så mye om lover og regler. Samtykkekompetent, ikke samtykkekompetent. Pasientrettighetsloven kapitel 4A, brukerettihetsloven § et eller annet. Osv. osv.

En ting til som stresser meg litt. Det er at det KUN er EN times hjemme eksamen. Jeg skal ikke skrive noe som helst for hadde jeg kunnet brukt en helg dag på, så hadde det vær enklere. Men så enkelt er det ikke. Hele eksamen er Spørsmål med tre eller fire alternativer, svar og klikk send. Jeg skal love deg at den timen går så utrolig fort. Hadde samme type eksamens i emne demensomsorgen. Jeg rakk å levere akkurat på minuttet. Flaks!

Planen min er å gjøre som sist. Lese kjapt i mellom, svare på deg jeg 100% sikker på og heller bruke par minutter ekstra på det jeg må tenke litt på før jeg svarer. Viktig å stole på magefølelsen sin. Det er ikke alltid den er riktig, men stort sett er den riktig.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg