Et mysterium på IKEA

En tur jeg overhode ikke planla før kvelden før, men har trengt det jeg kjøpte en stund (noen mener sikkert dette er unødvendig). Idag gikk ture til IKEA. Jeg må være utvilt for å holde ut på IKEA selv om jeg bare går første etasje. Andre etasjen går jeg aldri. Skal jeg ha noen møbler, så plukker jeg ut det fra ikea appen. Der ser du bilder, pris, finner reol nummer og hylle nummer. Da kan jeg bare plukke det på veien ut (slipper å gå hele IKEA).

Dagen innkjøp gjøre jeg ganske bevist og ikke på impuls. Jeg kan kikke hjemme, tenke og gruble over hva jeg trenger, behøver eller vil ha. Lager det inne på handlelisten på appen (bytter ut halvparten når jeg kommer dit).

I kjøkken avdelingen så var det ikke så mye jeg trengte. Tok med meg en pakke med kjøkken glass og bestikk fordi enten så har glassene mine knust (kanskje rømt sin vei) og bestikke har knekt (plastikk drit). Jeg tok med meg en pai form. Jeg syntes pai er så sinsykt godt, men kjøpe paien fra frysedisken i butikken er virkelig ikke god. Jeg får slå til med en hjemmelaget en dag. Da kan jeg putte det jeg vil oppi den. Eller jeg kan gratinere i den. Fantasien stopper ingen.

Fant en is skje som jeg har trengt, når jeg har hatt is i fryseren. Den er skikkelig kul nemlig ROSA!

 

(Kule ikke sant ?)

 

I “stash” avdelingen med lys og tilbehør så over så jeg alt. Jeg hadde fokus på de grønne plantene. Det er noe jeg virkelig har savnet hjemme ( har ikke hatt det pga at de dør hos meg). Jeg kikket først på de falske, men de så skikkelig falske ut. Valget idag gikk på de ekte grønne plantene. Jeg vet over hode ikke for ofte de skal vannes eller noe. Det finner jeg ut av. Tipper sånn cirka en gang i måneden?

 

(Etter og før bildet )

(Før og etter )

(Før (øverst) og etter (under) ).

 

I tillegg ble det jo selvsagt kjøttboller til middag. Det må jeg alltid ha når jeg er innom ikea. 

Kjempe fornøyd med dagens innkjøp.

Det utrolig hvor mye et par planter gjør i seg hjemmet. Blir mer hjemme koselig med en gang.

Ha en fin kveld. See Ya!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg