Endelig var resultatet her

Jeg har glemt å fortelle dere noe. Jeg har jo faktisk sitti å skrevet om hvor ille det er å vente på eksamens resultatet. Idag fikk jeg endelig svaret på siste eksamen.
Jeg fikk ikke mail om det. Det komiske er at jeg var inne på morgen og sendte mail til ekamsamens avdelingen ved nett skolen nki. Der jeg lurte på når resultatet kom. Jeg har stresset litt på grunn av dette. Tankene har jo svirret om jeg stryker eller består. Samtidig har jeg ikke hatt noe direkte mage følelse heller, men alle rundt meg har sagt at dette går veldig fint. Du består denne eksamen. Jeg der i mot har vært usikker. Normalt sett å pleier de å sende mail når resultatet er klart, men disse tre ukene har jeg valgt å ikke stole på at det systemet virker. Rart med det der.

Jeg gikk noen timer senere inn for å sjekke om jeg hadde svar på meldingen og det hadde jeg ikke. Sjekket tilfeldig resultatet på eksamen (noe jeg har gjort hver dag de siste ukene). Der stod det ikke levert lenger, men det stor en bokstav. Jeg måtte lese sikkert hundre ganger for å forsikre meg om at leste riktig. Jeg sendte snapp til en kompis for han måtte bekrefte dette for meg.

Jeg klare å jagge meg å få en B på oppgaven (tilsvarer en 5 ‘er). Etter å ha liggi på gjennomsnitt tre i hele og avslutte det hele med en B, så er jeg strålende fornøyd.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg