Tusen takk

Der er ingen lett jobb å være nettstudent og jobbe nesten ved 100 % ved siden av.

Jeg valgte å starte på linjen Demensomsorg og alderspsykiatri i  Februar 2016. Det er emne som er kjempe spennende og ikke minst utfordrende i jobb hverdagen. I dette emne går det ikke ann å bli ferdig utlært. Diagnosen demens blant annet synker ikke. Det blir bare flere, nettopp fordi eldrebølgen øker. Jeg jobber med personer med demens og alderpsykiatri nesten daglig. Natt, dag og kveld. Det er utfordringer hver eneste dag.

Nett skolen passet meg ypperlig. Jeg kunne legge opp studieløpet mitt selv . Jeg kunne velge hvor mange eksamner jeg selv ville melde opp til på våren eller høsten. Jeg leverte innleveringer som jeg fikk tilbake melding på fra lærer.

For på nki sin nettskole får du emner du skal følge. Du får bok liste og du får liste over kapitlene du skal lese til hvert emne.  Du får kilder du kan lese og kunnskapen du måtte trenge. Læreren og studie veileder er behjelpelig. Flinke til å svare kjapt på henvendelsene.

Det som hjalp meg gjennom  skolen var motivasjonen og at emne er spennende. Jeg satt på nattevaktene mine og jobbet når jeg hadde mulighet. I tillegg brukte jeg enten formiddagen eller etter middagen etter jobb. Satt en 2-3 timer hver gang jeg jobbet med pensumet.

Det er mye lesing på egenhånd med tanke på at det ikke er noe tavle undervisning. Jeg lover at det er verdt det.

Jeg vil virkelig anbefale Nki om vurderer nettskole. Jeg vil anbefale Nki hvis du ikke orker å møte opp på en skole eller har full jobb så muligheten ikke lar utføre.

I går skrev jeg at jeg klarte eksamen og idag kom vitnemålet. Tusen takk til Nki.

2 kommentarer
  1. Gratulerer så mye! Jeg prøvde å ta påbygg som nettstedene å klarte ikke fullføre så vet hvor hardt det er .. du har vært veldig flink 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg