Et år til

Denne sesongen kunne jeg virkelig tenkt meg et år til på skole. Motivasjonen er faktisk ganske på topp til å kunne fullføre et år til med skole. Jeg har lurt litt på å ta et til via NKI sine nettstudier. Jeg har sett litt på Migrasjonshelse. Det virker spennende og gir meg 30 fagskolepoeng om jeg fullfører. Det er en kort skolegang med kun tre innsendinger og tre eksamener. Alt kan jeg foreta meg hjemme i sofaen eller der jeg måtte føle for det. Slipper å reise for å kunne ta en stedbasert eksamen.

Migrasjonshelse omhandler de ulike innvandrergruppers sykdomsforekomst og om de kulturelle utfordringer knyttet til å sikre innvandrere en likeverdig helse om sorgstjeneste. Hovedmålet i studiet er å danne yrkesutøvere som har kompetanse om folkehelse i et migrasjonsperspektiv, og som kan anvende kunnskap om sin egen og andres kultur i sin yrkesutøvelse.  Dette emnet virker utrolig spennende og ha med seg videre på min reise i helse og sorg.

Siden jeg er så fornøyd med nki så er det en stor mulighet for å at jeg velger studiet et år til. Jeg får aldri nok kompetanse innen for mitt yrkesområdet, får aldri nok studie poeng og ikke minst det ser bra ut på en cv. Jeg har skrevet et innlegg tidligere om nki, som du kan lese om her .

Jeg vil faktisk anbefale alle som kan og har mulighet til å ta nett studer. Det er faktisk helt fantastisk, selv om det er hardt til tider.

Noen som har gått på NKI eller vurderer ?

2 kommentarer
  1. jeg har gått på nki, og de er flinke med veiledning – men du må være ekstremt selvdisiplinert! Jeg avbrøyt, da motivasjonen sank etter noen måneder og jeg ikke er streng nok med meg selv ..

  2. Jannicke: Jeg føler ikke jeg var så veldig selvdisiplinert når jeg tok utdanningen min. Jeg hadde en god motivasjon, fordi jeg tok et fag jeg brant for. Da følte jeg at nettskolen gikk mye enklere. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg