En fin tid i møte

God morgen alle sammen!
Idag titter faktisk solen frem og det er blå himmel. Leste en en overskrift i   avisen i går om at “september redder sommeren. Det blir varmere.” Jeg vet ikke helt om jeg trur på det når grade stokken viste 7 varme grader natt til idag. Faktisk så håper jeg på en fin september. Høsten blir ikke så lang med noen sol dager.

Tenk at idag er det første september og høsten er i full sving. Sikkert mange som får frysninger bare tankene på at vinteren kommer i møte og mange gleder seg. Tenke deg hvor en fin tid vi faktisk går i møte. Rent bortsett fra kulden. Vi kan  stå på ski, gå på ski, ake, gå på skøyter, barna kan kan lage snø menn og kaste snøballer. Eneste negative er brøytingen, men det går an å se på som fysisk trening. Når det er kaldt ut så tenk på hvor deilig det er å sitte under med kakao, fyr i peisen, tente stearin lys og noen koselig på tv. Vi får en fin tid i møte nå også

Aller først skal vi igjennom en fin høst måned. Nemlig september! Tenk på alle dine fargene høst fargene som den ute og begynner å komme. De er helt fantastiske.

Ha en fin dag alle.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg