Vær stolt av den kroppen du har

Dagens samfunn byr på mye utfordringer, som blant annet kroppspress blant unge. Jeg syntes virkelig ikke dette er greit for jeg mener at de skal få være unge så lenge de kan. Jeg startet å se meg rundt på gaten og i butikkene. Jeg tar hode opp fra telefonen som vi har en tendens til å kikke nedi når vi er ute (eller hvor vi er). Når jeg gjør dette så ser jeg mye rart bland de unge og ikke minst hører mye rart i det jeg passerer. Enkelte ord får jeg med meg selv om jeg ikke hører etter.

Se på de unge idag forhold til for en del år tilbake. Det handlet nok like mye om kroppspress da, men jeg har aldri brydd meg om det. Jeg engasjerer meg ikke. Nettopp fordi jeg kjører min egen vei uansett. Vi kan lese, se og hører om alle de store drømmene i forhold til kroppen. Dette handler både om sminke, klær, trening og det å legge seg under kniven. Det handler også om Botox og gud veit hva.

Når det gjelder sminken. Du trenger ikke kjøpe de dyreste for å se ut som er over pyntet barbie. Sminken på H&M er like bra og gir like bra resultat. Den passer alle lommer og ansiktet. For det har seg slik at selv om venne gjengen de oppfordrer deg til å handle dette fordi det er SÅ bra. Så tenk på deg selv. 

Trenger du å kjøpe gutchi, micheal kors og alle de flere tusen dyre merkene for å passe inn? Nei, det gjør du ikke. En billig veske eller den billig toppen fra vero moda passer like bra som den dyre. Du kan se like bra ut. Det er en normal pris på klær. I tillegg finnes det alltid noe som passer deg og din kroppsfigur.

Trening er greit for velvære og å holde seg i fysisk god form. Du trenger ikke trene for å få midjen til Victoria Beckham for det er virkelig ikke fint å se ut som er fyrstikker eller kles henger. Kall det hva du vil. Former er fint og det syntes guttene også.

Når det handler temaet å legge seg under kniven og bruke botox. Så er det virkelig ikke greit. Hvorfor legge seg under kniven for å få rompe som kardishian? For det første så blir rompa lang og flat. For det andre ser det unaturlig ut. Det er bedre å bruke noen ekstra timer på trening. Da kommer sprett rumpa og det naturlig.  Samme gjelder puppene. Hvorfor legge seg under kniven for å få større pupper? Hallo, det var kult når Lene Alexandra og Linnie Meister gjorde det. Det var faktisk ikke kult da heller. Tenk over hvor unaturlig det er og hvor tungt det er for ryggen din.

Botox er fjernt i mine tanker. Sprøyte ting i trynet for å slippe rynkene. Rynker er naturlig. Det ser at du har ledd, gråti, vært sint etc.

Kroppspresset er stor på bare dette. Vi er født i en kropp vi skal være stolt over å ha. Det er naturlig at andre har større rompe og bedre pupper en andre. Jeg syntes at du skal være stolt av det du har fått og være naturlig. Kle deg slik du ønsker, smink deg slik du vil og vær den du er. Klarer ikke folk å respektere deg for den du er uten at du skal måtte fikse på alt og kjøpe det dyreste. Ja, da er de ikke verdt noen ting i mine øyne.

Stå i mot og vær stolt av den kroppen du har fått utdelt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg