Good morning

Tiden min bare renner av sted om dagen føler jeg. Dagene sklir bare inni hverandre. Jeg glemmer bort at jeg at denne utrolige og kjedelige bloggen min. Ikke at jeg er så ivrig. Hver gang jeg tenker å skrive noe så har jeg ikke noe på hjertet. Tror jeg må starte med spontan innlegg. Uansett….

Det regner og det er meldt regn over helgen. Fant ut i går at jeg måtte legge om til vinter hjul på bilen. Så det ble gjort igår. Min største frykt er å våkne en morgen med sommer hjul. Glatt og snø. Broddene møtte på og jeg måtte ut å gå. Frister lite når jeg er trøtt om morgen. Hadde ikke hatt vondt av det sikkert (nå hørtes jeg lat ut). Jeg er ikke så lat altså. Jeg er aktiv flere dager i uke ned ridning.

Idag har jeg planer om å gjøre ferdig resten av husvasken som jeg startet på tidligere i uken. Jeg føler at jeg egentlig kan starte på nytt. Men gulvene må vaskes. Så er jeg asjur tror jeg. I kveld står det mellom pizza og film eller 90s på privat. Fant også ut at det er 80 s på pubben. Det er mye å velge mellom i kveld. Veldig deilig å være sofa slitere også.

Ha en fin dag people:)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg