Dette være gir meg mareritt

/Inneholder reklame lenker for sportmann

 

God formiddag alle søte blogg lesere. 

Idag våknet jeg opp til et hvit belegg over hele gata. Det hadde kommet 20-30 cm med snø og det snør enda. Leste det skulle snø i hele dag. Gjett om en jente som er glad. For da er det snart ordentlig skiføre. Jeg elsker å gå på ski. 

Det behagelig med å gå på ski er at det bare meg og naturen. Jeg kobler helt av, tar til meg friks luft og får mosjon samtidig i mitt eget tempo. Finnes virkelig ikke noe bedre enn det. Jeg pleier også ha litt behagelig på musikk på ørene. Ikke for høyt for jeg må høre om det kommer andre ski gåere bak meg. Har vært borti det før hvor jeg hadde litt før høy musikk på ørene, så jeg skvatt skikkelig når det var en som passerte meg i full fart. 

Nå har jeg akkurat vært ute å måket eller akkurat og akkurat men for en times tid siden eller noe. Pappa sa jeg fikk ta det siden det var fare for regn så det viktigste var å fjerne brøyte kantene. Men herregud jeg har maks en 5-6 meter bred og 10 meter lang. Så jeg skal virkelig ikke klage på arbeidet. Ta som det trening. Det er faktisk litt kos å måke.

Vinteren i seg selv er ganske koselig. Det blir lysere, finere og renere ute. Du kan velge å være ute eller bare sitte inn med kakao og ved fyring. Apropro kakao, trur jeg skal lage meg det ved siden av litt lunsj. Begynner nemlig å bli sulten etter å bare ha spist en banan i hele dag. 

Sette jeg har på meg er helt fantastisk (genser / her , bukse / her

Ha en strålende snø dag alle sammen 🙂

Smaks fra meg 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg