Redd for mine egne drømmer

Nå som kroppen slapper av og jeg kan nyte uken hjemme har det skjedd noe merkelig. Har ikke hatt det slik jeg har det nå på så lenge jeg kan huske. Jeg var begynt å drømme så mye. Jeg drømmer ikke noe positivt. Jeg har heller ikke fortalt om de til noen fordi der er så ille drømmer. Jeg tenkte å skrive om de her.

Jeg brå våkner alltid mellom 5-8 om morgen av en  vond drøm. Når jeg legger meg tenker jeg alltid på fine og positive ting. Jeg legger meg aldri til å sove om jeg har noe form frykt, engstelse, sorg, sove osv inn i meg. Da får jeg ikke sove og det er heller ikke bra.

Jeg har hatt drømmer som handler om at jeg blir kidnappet, blitt voldtatt og at det ble krig. I natt drømte jeg at var hjemme. Pappa ringer over og sier jeg må skru av alt av lys, løse døren og sitte stille. Da løp det en gal mann med hagle i gata. Han banket på alle dører og vi vinduer hos alle. Husker pappa kom seg over til meg for å passe på. Plutselig drev jeg å kastet verdisaker som pc, mobil osv  ut av vinduet til denne mannen. Husker politiet kom å stengte veien. Så brå våknet jeg.

Jeg syns disse drømmene er så skumle og virkelig. Liker ikke underbevistheten min om det er den som prater. Begynner å bli redd for meg selv her. Jeg kan ikke slutte å sove fordi jeg har noen skumle drømmer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg