Husk på barna!

I flere dager har det vært mange spente barn. I går startet det ekstra, når de la seg. I natt har jule nissen vært hos alle barna og lagt gaver under treet. De har tilogme kanskje spist litt julegrøt fra mange barn som satte det ut i går. Noen barn har sovet godt og andre har sovet dårlig. Tenk om de fikk se nissen. Herregud så spente de er. Når barna våknet idag, så er strømpen full, det er siste luke med kalenderen og pakkene er under treet. 

Det hjelper ikke det jeg skrev over hvor perfekt en morgen kan være. Det flere tusen barn som gruer seg til ettermiddagen/kvelden pga alkohol. Det er så mange familier som drikker seg fulle foran barna. De gruer seg fordi julen blir den samme år etter år. De gruer seg til at mamma eller pappa skal bli for fulle. Det er ikke så rart barna gruer seg. Det skal være en koselig familie sammenkomst og julaften først å fremst for barna. Bana skal bygge gode miner og tradisjoner. De skal ikke forbinde julen med alkohol og en full far. 

Det er lov med en øl og/eller akevitt, men det er det. Da burde det stoppe. For den pappaen som blir full forandrer seg. Han kan bli utagerende fordi han ikke tåler store mengder med alkohol. Han kan bli masete, imposliten osv. Han forandrer personlighet og det er ikke gøy for barna.

Det er ikke alle barn som tør å si i fra til sine foreldre eller andre i familien. 

Så tenk dere nøye om før dere tar den slurken! 

 

Ønsker jeg dere en riktig god jul 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg