Et nytt prosjekt

Jeg har funnet at jeg er en person som stadig trenger noe å bryne meg på og minst drive med. Jeg blir ratsløst av og ikke ha noe å gjøre. Skulle tru trening og jobb var nok. For denne jenta er det ikke slik. Jeg har hatt høsten fri for studier. Jeg har en drøm om å klare sykepleien en eller annen gang. Jeg syns ikke det er et urealistisk mål. Jeg stresser overhode ikke. For jeg kan ta det om et år, to år eller fem år. Det kun når jeg føler for å søke og skolen godkjenner at det er greit.

Uansett! Etter mye mail og styr for å bekrefte at jeg trenger matte påbygg, så skal jeg prøver meg som privatist i det faget. Jeg kikket på pensumet og inså at jeg trenger hjelp. Så jeg tar året mitt via nki, men eksamen som privatist. Siden matte er et stort og krevende emne, vil jeg minst ta det på et år. Jeg tenker det er greit. Værtfall med tanke på at jeg jobber nesten 100 %, trener og ønsker meg et liv ved siden av. Som å være med venner og familie. Orker ikke å si: “nei, det passer ikke fordi jeg må lese matte.”

Jeg skjønner det er mange år siden sist. Føler meg som en grønnsak i hode  når jeg ser formler og oppgaver. Herregud, tenker jeg. Men jeg er instilt, og med god tid og viljestyrke så tenker jeg det går. Målet mitt er å ta eksamen til jul. Jeg får nå se hvordan dette tar i vei.

Tvi tvi!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg