Setter pris på når kroppen virker

På Torsdag våknet jeg opp når jeg skulle på jobb på morgen med litt sår hals. Jeg kjente nesen hadde endret lukte sanse fordi jeg syns parfymen min luktet rart men det gikk over utover dagen. Dro og trente styrke, 15 min elipse og 2 kilometer jogging. I tillegg til tok jeg sol. Deilig for kropp og sjel. Orker ikke bli like brent som i fjor, så da må jeg starte litt smått med solarium.

Fredag så våknet jeg opp med samme elendige form som dagen før. Jeg tenkte at det går over. Jeg må på jobb. Men utover dagen ble jeg dårligere. Begynte å bli tettere i nesa, vondt i halsen, kvalm av lunsjen og kroppen sviktet mer og mer. Jeg dro hjem før.

Jeg lå rett ut frem til søndag hvor jeg prøvde å jobbe litt. Noe jeg aldri burde. Aldri vært så dårlig som etter jobb. Kjentes ut som jeg hadde bly som lå i brystet. Gjorde skikkelig vondt.

De siste dagene har jeg liggi med følelsen av bly i lungene, feber, slim hoste og kraftløs. Har så vidt fått i meg mat. Kun sovet stort sett hele tiden. På toppen av det hele så har jeg klart å få betennelse i fingeren igjen. Jeg måtte starte på pencelin også.

Jeg blir så fasinert av at det så lite som skal til for å ikke fungere i hverdagen. At en forakjølelse kan knekke et menneske så mye. Kroppen eller hode fungerer ikke overhode. Susete i hode og slapp i kroppen. Det var først i går jeg ikke lå i sengen hele dagen, men faktisk fungerte litt igjen.

Det henger fortsatt litt igjen, men mat lysten er på vei tilbake og energi behovet øker. Jeg tenker det er et godt tegn.

Jeg setter virkelig pris på når kroppen  fungerer. Viktig å ta forhåndsregler i disse forskjølelse tider. Host og nys i albuekroken eller bruk et papir lomme tørkle. Ikke spre det ut i rommet. God håndhygiene er viktig! Hvis du er ekstra nøye så får du kjøpt antibakteriell på apoteket til å ha i lommen eller vesken.
Hold dere friske !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg