Noe å tenke på angående russeknutene i fremtiden

Jeg skjønner det er kult å hooke få knute og kondom i lua. Jeg skjønner at det er dritfett å la hooke i rundkjøringa. Men hva med å tenke litt utenfor det seksuelle. Det finnes et hav av knuter som ikke bør omhandle sex. La meg poengtere noen.

Det går ann å ha litt uskyldig morro fordi det handler om rykte ditt senere i livet. Hva med å tenke litt veldedighet. Som å plukke søppel, hjelpe til som frivillig, rulle en appelsin over brua på knærne med nesa, gå til dyrebeskyttelsen og spør om du vil ha hjelp noen timer på dagen. Gjøre noe som betyr noe for menneske og dyreverden.
Eller det syng julesanger midt i gata og lat som du går rundt et jule tre. Hjelp en gammel dame med å pakke varene på butikkene som bruker rullator. Redd en skadet katt.

De som sitter å lager disse knutene bør tenke litt på fremtiden til ungdommen og hvilket rykte det bærer dem videre. De skal leve med de feila de tar. Jeg skal love og skrive under på at det tar mange år og rette opp feila og ikke minst dumheten fra ungdomstiden.

Jeg mener kutt ut og la 80 prosent av knutene omhandle seksualitet. Det er ikke forsvarlig for noen. Det finnes mye annet gøy å gjøre. Bruk fantasien og finn på noe nytt! Jeg har selv vært russ i 2009, men hallo.

1 kommentar
  1. Enig med deg! Husker fra når jeg var russ så var det kult å ta så mange knuter som mulig, og det hadde ikke så mye å si akkurat hva de var. Hadde man fått inn noen sånne russeknutene hadde jo set vært kjempe flott!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg