De har endelig lagt si JA

 

Solen er ute og varmen har vært stigende. Alikevell velger jeg å sitte inne, planta foran tv’en. Jeg har vært ute 2 ganger idag. En for å kikke på temperaturen og egentlig bare for å se i postkassen fordi jeg venter pakken (regnet ikke med at det kom post i dag pga pinse). Andre årsaken var jeg ville på europris og mamma skulle dit, så jeg ble med henne. 

Jeg har hatt en god grunn (føler jeg selv) til å sitte inne. Det har vært det ettertraktet engelske bryllupet idag. For en fantastisk fin seremoni. Brud og brudegommen var utrolig flotte. De strålte virkelig av lykke. Kjølen hennes var enkel å fin, og ikke noe vulgært som mange velger. Klassisk og enkel. Det er var en lang seanse og tar jeg en halv dag for å følge med. De er jo litt spennende å se på gjestene ankommer og hva de velger å ha på seg. Kunne få se inne i en flott kirke og hvordan det hele er satt opp. Dette kan ikke sammenlignes med et vanlig ordinært bryllup. Nå har de endelig sagt sitt endelig “JA” til hverandre. Jeg tror de to får til mye bra sammen og ikke minst slik har oppfattet det er de opptatt av veledighet og det er veldig bra. Jeg syntes det er modig gjort at hun har tørt å slippe karrieren sin og satse på kjærligheten til prinsen. Flott par!

Jeg har fått vært produktiv inne i stedet, mens jeg har sett på det kongelige. Jeg har funnet frem bildene jeg skal skrive ut til hudlegen, vasket klær, tatt oppvasken og lagt på ny neglelakk på hendene.  

Jeg hadde i utgangspunktet disse planene for dagen i tillegg:

– Ordne ferdig et papir som jeg burde ha sendt av gårde for litt siden.l
– Ordne papirer ang skolen som jeg skal skrive ut. 
– Være litt mer ute og kanskje bli brun. 

Men nå er jo alt av seremoni og ikke noe mer spennende om prinsen og prinsessen. Jeg skal nå ta meg sammen og trekke meg litt ut i solen før den forsvinner for dagen. Det jo enda mer igjen av varmen ute med litt frisk bris ser her jeg. Det får så være. 

Husk å ta helgen med ro. Lev livet og slapp av. Kos dere med venner og familie. Drikk en kald øl eller litt kald hvitvin. Grill og kos dere. Nyt dette fine være i vårt fine land. 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg