Vurderer telt i natt

Først så skal jeg gjøre noe jeg hater å det er å klage. Må sette pris på de små gledene, men denne varmen og denne sola dreper meg nesten. Det har vært grusomt varmt idag. Vet ikke om det har vært best her eller der. Varmen har slått i mot meg hver gang jeg har gått ut en dør. 

Idag hadde jeg min eneste fri dag hele uken. Eller fri og fri. Jeg måtte kurs. Er med på Demensomsorgens ABC. Møtes vi i en gruppe en gang i måneden og drøfter det vi har lest. Diskuterer, kommer caser, problemstillinger etc. Kjempe gøy og få høres andre erfaringer og meninger. Vi lærer jo masse av hverandre. Før jeg dro på kurset var det eneste jeg rakk og sette på en klesvask og gå med søppla. ar ordentlig sommlete idag. Deilig å gå i pysjen til klokken 14. ca. Er ikke hverdag det skjer. Ordentlig lat formiddag. Det er faktisk ganske godt av og til. 


Dette jeg styrer med i pysjen. 

Etter de to timene med kurs, dro jeg å trente. Hadde litt god tid så tok litt elipse før gruppe timene. Jeg skulle nemlig aerobic høy puls og tabata (styrke) etter på. Var en effetiv økt. Bedre der inn enn ute faktisk. Når jeg kom ut slo varmen i mot, så vurderte å gå inni igjen. 

Liten oppvarming før timene. Ble 30 + 25 + 17 

Etter trening dro jeg innom butikken og oppom jobben til ei vennine for jeg viste hun var ferdig klokken 20.00 og tok en røyk før jeg dro hjem. Der stod gubben og vesla. Vesla er så søt hver gang hun ser meg “tante lisa” roper hun og gir meg en god klem. Gøy å være fille tante da. 

Så spennende handle vogn har jeg ikke sett på lenge 😛 

Kom hjem, dusjet og dro på fisketur med mamma. Orket rett slett ikke være her hjemme, så grusomt varmt. Bedre ute, en inne. Ble like svett når jeg var ferdig i dusjen, som jeg var før jeg gikk inn (lite ålreit den følelsen). 

Temperaturen inne tilsier at telt eller veranda soving hadde vært best i natt. Det fært å klage, men når varmen ødelegger natten søvnen er det like ålreit. Vekker klokke ringer 06.00 i morgen tidlig!

Jeg har vifter på fullt og vinduene pipp oppe!

Gud hjelpe meg.

 

Flere som sliter i varmen eller det bare meg?

 

5 kommentarer
  1. Vi har gardinene for, og alle vinduer igjen, så her inne er det overlevbart! 😀 Også har vi flaks med at soverommet ligger i kjelleren, og der er det alltid kaldt.

  2. Varmen kunne godt vært bedre fordelt, synes jeg. Har vært iskaldt i Trondheim i et par uker, med unntak av i dag. I dag skinner solen og det er litt temperatur, men i morgen kommer kulda tilbake!

  3. Jeg hører at det er brutalt inne i byene…. selv bor jeg ute på en øy fortiden og her er det ikke så ille. Har 21 grader nå. Lykke til til natten, ta fram teltet med en gang

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg