Rumpe som kardashian

Jeg har alltid drømt å få slik rumpe som kardashians. Er ikke det alle jenters drøm? Stor rumpe som er proppet med silikon. Den er ikke selv laget for å si det slik. For å få en slik rumpe koster jo bare litt penger det. Ikke noe stress. Idag gjøres alt kirurgisk. Hadde jo vært kult og sexy å fulle rumpen litt da. 

Nei takke meg vell. Da bygger jeg heller rumpen min egenhånd med trening og kosthold. Gidder virkelig ikke bruke penger litt fett suging på innsiden av lårene og fylle rumpeballene med silikon. Bedre å være stolt av denne har jeg bygget selv, enn å skryte av silikon. Look at my new azz, liksom. 

Bare å trene og rumpe blir større av muskler og ikke silikon! 

ELSKER MIN RUMPE! 

1 kommentar
  1. Da jeg var på din alder, var det om å gjøre å ha minst mulig rumpe. Jo flatere, desto bedre egentlig, så moten forandrer seg hele tiden. En sunn kropp er en kropp i harmoni, og sunnhet er tiltrekkende i seg selv. Operasjoner er en belastning for kroppen, også når det går bra, så det er bedre å spare kvoten til en gang det virkelig er nødvendig. Sist, men ikke minst, så kan jeg med hånden på hjertet ikke se en eneste estetisk grunn til at du skulle ha nytte av det 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg