Nå så du ut som et redneck

Hode mitt er som en slowmotion fra ville helvette. Klarer virkelig ikke tenke klart idag. For det første har det vær så pyton varm i natt og jeg sliter virkelig med å få det kjølig inne. I natt sov jeg vell kanskje fire timer før jeg skulle opp igjen. Var drit trøtt, varm og kroppen var så døsig av varmen at den kunne bare ligget resten av dagen. Følte meg dehydrert og bare helt svimeslått idag morges. Det hjalp etter en kopp kaffe og litt frokost. Skal love deg at det var en drøm å komme ut og kjenne på den svaleluften (vurderte en tynn jakke faktisk) men jeg lot det være. 

Det har ikke vært noe bedre på jobb idag heller. For disse uniformene puster jo så fantastisk bra (imponert). Var gjennom våt på ryggen til lunsj idag, enda jeg gikk med sandaler var sokkene klamme av svette. Følte meg virkelig helt tom i hode på jobb også. Følte jeg ikke klarte å tenke i det hele tatt, bare helt fjern. haha! Etter jobb ble det en powernapp på sofaen. Kom litt sval bris fra vinduet over sengen. Der sovnet jeg en times tid. 

Etter skjønnhets søvnen, dro jeg på ridetur. Er alt for varmt på dag tid.. Lenger ut på kvelden det stod bedre. Når jeg kom opp der hjalp jeg med å bære inn litt nytt høy som hun hadde kjøpt inn til høsten, så deretter ut på ridetur. Jeg rei unghesten på 4 år. Dette er en pøbel. Han har funnet at å legge seg ned med rytter på ryggen er veldig gøy. Han syns det og stoppe opp, og ikke flytte seg av flekken er super gøy og han elsker å erte, teste rytteren. Kom kanskje 500 meter inni skogen, han stoppet opp, trodde han skulle drite neida, den kødden var på vei ned. Jeg av og fikk jaget han opp igjen og forbanna jeg var. Skulle til å sette meg opp, da bestemte han seg for snu seg rundt en 3.4 ganger for så å rygge litt. Jeg tenkte at vil du rygge skal du få lov, så jeg skøyv han bakover og da ville han ikke det mer. Prøvde så å gå opp igjen, samme leksa på nytt. Jeg måtte gå opp bakkekulen, hun jeg rei med måtte holde hesten og da gikk det. 

Litt lenger opp i skogen, et godt stykke, der stod vi midt i bakken da og skulle ikke gå mer (pause). Jeg hevet stemme leie og han gikk. Gikk fint noen 100 meter til og da skulle ha legge seg igjen. Det fikk jeg av verget fortere en svinet. Jeg hadde jobbet med han hele veien, for å distrahere og for at han skulle skjønne at rytteren ikke satt å sov. Han stoppet opp, kjente bena hans stelte seg til rettet og jeg skyver han frem med en liten dask på rumpen. Da gikk resten av de 30 minuttene strålene den turen. Jeg må lå av hesten for han er virkelig i test humør om dagen og tester alt mulig rart for tiden. Plutselig kan han finne på å stelle seg  en busk eller begynne å klø seg innatt et tre. Må være våken med han hele veien. Ikke noe sove timer der, nei. 

Ned grusbakken på veien nedover, så måtte jeg gå litt for ryggen var ikke helt med meg. Jeg rusla nedover bakken, fyrte en røyk og snur meg rundt. Der kom det en bil, veldig snill sjafør. Jeg hadde noen slitte hvite jogge sko på meg, joggebuksa bretta oppover leggen, jakken halvveis igjen, hesten i den ene siden og røyken i den andre. Men nå skjønner dere. Jeg må få denne hesten inn til siden, men det gikk ikke fort kan jeg si dere for han var sliten. Jeg tok røyken i kjeften, tøylene i den ene hånden og hendene på hesten og skøy han inn til siden. Så sikkert kjempe bra ut. Hun som jeg var på tur hun bare “Nå ser du ut som skikkelig redneck der du holder på med røyken i kjeften og bonde antrekket.” Jeg holdt på å dø av latter for å si det slik og følte meg drit kul, men den tålmodige bilføreren ventet tålmodig. Han kjørte forbi, jeg nikket og hilste med røyken i kjeften. Burde vært filmet. haha!

Beste bilde jeg fikk til av hendelsen ;O

 


#Sommeridyllmedhest

Nå er jeg endelig hjemme, kroppen er slapp og sliten. Ryggen verker, dusjen er inntatt, bena i sofaen og kveldsmaten spist. Nå er det vell bare toppers for idag!

 

Har du hatt en fin dag?<3

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg