Gårsdagen er historie

Er det ikke litt rart å tenke på at gårsdagen er historie, det som skjedde i dag tidlig er historie, det som skjedde for en time siden er historie, det som skjedde for 1 minutt siden er historie og det skjedde for et sekund siden er historie. Alt vi gjør er historie hele tiden. Så fort det er gjort, spist, sagt eller hørt så er det fortiden og historie. Når jeg har postet dette innlegget her, så er det jagge historie det også. Fortid og Nåtid. Vi lever hele tiden i Nåtiden. Fortiden er bare historien av det som er gjort og sagt. 

I går gjorde jeg litt forskjellige, det er historie men skal likevell fortelle fordi jeg syns det var spennende. Tenker at dere kanskje syns den er like spennende. Jeg nevnte jo litt at om tannlegen i en haste situasjon, som endte i en dyr regning som lommeboken min ikke er så glad i. Forresten noen som har hørt om tannlege forsikring og vet hvordan det virker? (er så usikker på om det er verdt å opprettet). 

Jeg har allerede fortalt jeg trente på morgen kl 9.20 på zumba. Shake it! Ble jagge svett og passe sliten. My hips dont lie. 


#nofilter

Etter trening dro jeg innom bestevenn, ringte å sa jeg ville ha kaffe før han dro til Oslo på Pride,  #værelsket
Han er like sleip som alltid og bare “jammen, da kan jo du kjøre meg på stasjonen etter på da. Busse går klokken 12.” Jeg var snill å gjorde det. Var jo der som gadd jo ikke være rasshøl og si nei. Da hadde jeg vært en dårlig venn da. haha! 

Dro hjem, tok meg lang og varm dusj. Var like svett når jeg var ferdig på bade, så stod å tenke om det var hensiktsmessig, men greit å få bort noe av svettelukten. Lurte et lite sekund på om jeg skulle introdusert parfymen ala Lisa, slik som jeg lukter etter trening. Det vil si en blanding av nivea deodorant, min parfyme og svettelukt (blitt den yeack parafymen). Dro til tannlegen som dere allerede veit. Dro å luftet hundene og ga hester lunsj fordi hun som eier de var så snill og spurte. Da var jeg snill og sa ja til det. 

Etter tannlegen var det kveldsvakt og ryggen streika. Dritt deilig når du kan sitte litt, gå litt, stå litt og kombinere alt dette på en gang før da gjør det ikke vondt. Blir det for lenge av alt så er det vondt da au. Nå ligger jeg rett ut på sofaen, oppe og går litt innimellom. Prøver å finne en stilling som ikke er vond. Kjenner jeg lever! Men alright. Det går over.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg