Har en vanskelig avgjørelse å ta

Tidligere har jeg gått nattvakt fast, det var den første stillingen jeg fikk fast. Jeg gikk litt over et år før kroppen sa stopp. Kroppen fungerte ikke lenger. Når jeg gikk av vakt og skulle sove hjemme, så ikke gikk det. Kroppen bare skvatt til i innsovningsfasen. Uansett, så fikk jeg vikariat som jeg har gått frem til nå har ut August. Jeg har har vært i kontakt med personal avdelingen her hjemme, så jeg står på en liste om det skulle dukke opp noe som kan være aktuelt for meg. 

I går fikk jeg telefon om en stilling i hvittingfoss. Hjemmesykepleien. Jeg er veldig usikker, fordi jeg har levert turnus ønsker med legeattest om omgjøring av min stilling til dag/kveld. I tillegg er det pendling 20-30 min når jeg skal på jobb. Jeg har ikke så mange valgene. 

1. Takke, Ja

2. Vente og se om det dukker opp noe annet over sommeren/høsten

3. Satse på at stillingen min blir omgjort, og håpe på noe midlertidlig i mellomtiden

4. Rett og slett ha litt is i magen og bare håpe. 

Jeg skal i tillegg på skolen til høsten, deltid nettbasert skole. Det krever jo sitt i tillegg med tanke på at jeg må lese mer på egenhånd. Det er ingen tavle undervisning. Det er også innleveringer som skal lever, og tre dagers hjemmeeksamen til våren. 

Det er heller ikke flust av stillinger som helsefagarbeidere ute å går for tiden. Alt blir omgjort eller så er det regne pyramiden av vikariater. Jeg er virkelig ikke tenkeboksen i helgen, for jeg må levere svar på Mandag. 

Men idag dere, så skal jeg ikke tenke så mye over. Jeg skal utforske min egen by og serverdigheter. For i Kongsberg har vi en flott historie om gruvetiden og sølvverket. Jeg skal nemlig på gruve tur, inni sølvgruvene. Der har jeg ikke vært siden jeg var med skolen, og jeg var ikke så veldig engasjert den gangen. Var vell bare glad for å slippe å være på skolen og unngå kjedelig almen undervisning. Bare å finne fleece genseren for inni gruven er det bare en 4-6 grader.. Brrr.. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg