Helstrøm hadde ikke likt dette!

Når jeg lager mat, så gjør det veldig enkelt. Det er aldri noe fra bunnen laget her hjemme. Det tar for lang tid. Gidder da ikke stå på et kjøkken i 2-3 timer for å få meg en middag. Lapskaus kjøper jeg på boks, joikaboller, spaghettig ala capri, ferdig gilde kjøttkater, ferdig pose saus og jeg kjøper fjordland. Hvorfor skal jeg gjøre det vanskelig for meg selv. 

La meg ta dere igjennom min matlaging med pasta og kjøtteig


Karbonadedeig som er ting på svak varme i pannen og freser opp så det blir ferdig når den er delt opp. Fullkorn pasta i en kjele med en lite dash smør. 

Selvsagt ferdig tomat saus på glass. Like godt det. 

I tillegg ferdig salat på pose. Kjekke greier og smaker godt. 


Brødet er heller ikke nybakt, men fersk fra butikken. 

Enkelt og det blir middag. 

4 kommentarer
  1. Du er like talentfull som meg på butikken og kjøkkenet med andre ord, Jeg er bare glad ikke Helstrøm ser meg på kjøkkene, Han hadde gitt meg noen glosser som ingen har hørt før.

  2. Jeg blander 🙂 Kan godt lage fra bunnen av, men jeg har også lettvinte dager.
   Det var verre da jeg var barn og alle kvinner var stort sett hjemmeværende. Da var det matlaging fra bunnen til de grader. Julesjau: De malte lever og krydder og alskens sammen, og laget leverpostei, de laget rull, sylte..alt fra bunnen av. Hver høst ble det kjøpt inn en halv gris og ei kvart ku, og min far stod på kjøkkenet med kniv og sag og kuttet opp til stek, koteletter og alskens. Frysen skulle fylles. Samme med bær; jordbær i lange baner ble sukret og fryst ned, vi plukket blåbær og tyttebær selv. I frysen med det også.
   Hvem i huleste orker sånt i dag? Ting blir enklere for hver generasjon, og takk for det, antar jeg. Mine bestemødre hadde det enda verre, for da var det ikke frysebokser.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg