Tenker dere har savnet meg litt i blant

 

Jeg må flire av meg selv, virkelig. Fordi jeg har skrytet på meg et innlegg om dagen. Det har jeg desverre ikke klart å holde på grunn av hektiske dager. Jeg velger derfor å heller lage en lenger oppdatering et par dager i uken. Jeg håper så inderlig at jeg trofaste lesere, som sitter å venter på neste innlegg. Jeg har heller ikke vist hva jeg skal skrive. Føler at livet går i en reprise på disse innleggene. Jeg er et skikkelig A4 menneske, noe jeg faktisk ikke er. 

Nå sitter jeg å skriver kjapt før legge tid. Siden klokken ringer 06.00 i morgen fordi jeg skal på jobb. Skal i tillegg oppdatere dere på spørsmålene jeg har fått inn. Jeg blir så glad når dere stiller spørsmål, for da har jeg noe å svare på i neste innlegg. Jeg skal gå igjennom kommentarene mine fordi jeg det var noen teamer der jeg gjerne vill fortelle min mening om i fremtiden. Da må jeg ha litt bedre tid til å skrive et innlegg, så jeg ikke bare babbler i vei uten mål og mening. Jeg har alltid en mening og et mål med alt jeg gjør og sier. 

Siden Torsdag har jeg bare jobbet og vært med noen venner. Det tordnet og lynet skikkelig i foriegårs og det er jeg liv redd. Jeg liker verken buldringene, men det er lynet som er værst. Den blinkingen over hele himmelen. Denne gange så jeg de sikk sakkene. De er veldig kule og se på for det om jeg er redd, men jeg tryggere med noen andre. Jeg er aldri alene i slikt vær- I en alder av 27 år, så ringer jeg mamma midt på natta og spør om å komme. Da forteller hun at hun regna med at jeg kom (blir som et barn igjen). 

Veit dere hva? Nå er det bare 4 vakter igjen til FERIE! Jeg skal jobbe i morgen, fri mandag og tirsdag, jobbe onsdag til og med fredag. Da tar denne jenta tre uker uker ferie. Aner dere hvor deilig det skal bli eller. Fantastisk!  

Har dere noen ferie planer da? 

Noe dere ønsker jeg skal skrive ?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg