Du liker bare ting hvis det er drama

Jeg blir så oppgitt av deg som ikke klarer å sto for det du sier. Du sier du ikke orker drama, gidder ikke, mener folk burde bokse opp og at du selv er for voksen til det. Du sitter å henger deg opp i at folk gidder drama og skjønner ikke hvorfor de skal lage så mye styr av en greie. 

Har du tenkt over hva du gjør selv?

Du sitter hjemme. Du snoker på facebook og instagram. Du spør og graver i alles liv. Du henger deg opp i ting selv og lager styr ut av det selv. Du blir oppgitt når folk ikke gidder noen ting eller ikke vil høre. Du sitter å ler av det. Du rakker ned på andre som prøver å ha det bra og gjøre noe ut av livet sitt. Du sier du prøver å folk til og henge men det enste du klarer å komme med på en melding er “hva skjer?” 

Når du skriver “hva skjer?” på en melding til så forteller jeg hva som skjer og da er vi ferdig med den samtalen. Du blir oppgitt og begynner å lage kvalme. Som at jeg ikke viser interesse for å finne på noe og jeg tydeligvis er for opptatt av å henge med andre venner. Jeg har da for faen meg et annet liv en bare deg i min verden og jeg kan ikke lukte at du vill finne på noe når du skriver “skjer?” Du er så opptatt av å prate direkte, så da klarer du å spørre direkte i stedet for å gå rundt grøten og luske før du klarer å spørre. Det er unødvendig. Det er så enkelt som å skrive “skal vi ta en kaffe?”

Når jeg svarer at jeg ikke gidder det pisset dittt og hvis du har en dårlig så ikke la dette gå utover meg. Jeg gidder ikke dette tullet. Så motsier du deg selv og sier jeg kanskje ikke er vant til å få høre slikt. Du screen shotter en samtale for å ha noe å bruke i mot meg fordi du mener jeg er frekk og spydig. Hallo? Hvor gamle er vi her egentlig. Skjønner at sannheten svir. Det var fra hendelsen tidligere i Juli, som jeg prøvde å få deg til å gjøre bekjentskap over til vennskap. Det var da ikke vondt ment, spydig eller frekt.  

Du drar opp ting fra fortiden som du bruker i mot meg bare for å ha noe å spille i mot, fordi du tror jeg blir såret og irritert. Da tar du feil. Jeg bryr meg ikke. Jeg prøvde å fortelle deg at jeg ikke er interessert i drama og piss. Jeg er for gammel til dette. 

Jeg mener når du er godt voksen, så gjør man ikke dette lenger. Dette drev vi med i fjortis tiden og ikke i moden voksen alder. Det blir for dumt. Dette er kun fordi du ikke har noe å ta meg på. Ikke en dritt. Bare finner på ting for å lage en diskusjon fordi du har det litt dårlig med deg selv. Du klarer ikke stå for det du sier en gang. Hadde stått for at du ikke liker drama, så trenger du heller ikke lage det heller da. Logisk? 
Bare en ting å si: På tide å bli voksen! 

#drama #voksen 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg