Ukens oppdatering

En så dårlig blogger som gir opp å love dere det jeg har lovet. Nemlig å skrive ett innlegg om dagen. Jeg glemmer virkelig bort denne bloggen og ikke minst dere som faktisk gidder å lese den. Beklager så mye og får skikkelig dårlig samvittighet. Jeg sitter da med tankene mine og lurer på hvordan jeg skal klare dette ved siden skolen og jobben til høsten. Vær så snill. smør dere med tolmodighet. Har jeg trofaste lesere, så venter dere virkelig ikke for jeves. Det hadde virkelig hjulpet meg mye om dere kan fortelle hva dere ønsker å lese om. Så har jeg noe å skrive om. 

Nå er sommer temperaturen på høy nivå. Jeg kan virkelig ikke huske en sommer som har vært så varm og så fin. Det er kanskje ikke så rart . Det er 70-72 år siden det var slikt. Jeg ser ute og alt bare visner. Det minner meg om en tidlig høst, men vi er enda i juli. Bøndene våres, vår næringskilde sliter. De har det virkelig ikke bra om dagen. Lurer på om jeg skal komme tilbake til dette i et annet innlegg. 

Den siste tiden har jeg endelig startet ferien forige fredag. Jeg smilte om munnen og dro av gårde. Startet med en liten berg og dalbane tur hos tannlegen. Tannen er enda små vondt. Virkelig slitet med å spiste ordentlig og spist smertestillende så det knaser ut av ørene på meg. 

Jeg har slappet av fordi det har vær så varmt at kroppen ikke har fungert som den burde. Jeg savner å trene og leve litt som “normalt.” Jeg har besøkt venner og bekjente. Jeg har lest litt pensum fordi den ene boken jeg kjøpe er så sykt spennende at jeg nesten ikke klarer å slutte. Tror det blir et bra skole år til høsten, selv om jeg tyv startet litt på pensum. Kan virkelig ikke vente med å komme godt i gang. Sist gang jeg kombinerte skole gang gikk jeg fast nattvakt, så blir spennende og se når jeg jobber dag/kveld. 

Jeg har vært på en liten fiske tur. Ble null fiks, men deilig å bare komme seg ut og nyte naturen. Mye av grunnen til at det ikke biter er fordi det kan være for varmt i vannet for fisken. Det vaket selv sagt noe, men dårlig med bitt. Fersk mark måtte være det beste for en fisk, men ikke den gangen nei. 

Idag har jeg vært på en nydelig tur på stranda ved sjøen i Horten. Ligget der fra 11 tiden til jeg kom hjem i 7 tiden. Har blitt en blanding av brun og rød. Nå  kjennes det ut som kroppen koker over og det brenner i huden. Saltvann og masse sol gjør virkelig susen. Jeg smurte med faktisk med faktor også. Men noen steder på kroppen har jeg fått en fin brun farge. Så bare å smøre så jeg ikke flasser det bort. Da vill jo alle de timene være forgjeves. 

I helgen har jeg ikke de største planene forløbi. Kan ikke skje noe hverdag. Jeg ser rundt meg at jeg har noe forefallende støv tørking etc. Det er meldt regn, så perfekt dag og gjøre det på. I tillegg er det meldt lyn og torden. Noen jeg hater mest i denne verden. Blir livredd. Hvis noen har noe tips til å kurere dette hadde jeg blitt veldig glad. Slitsomt å gå og være redd for noe som ikke så kjempe farlig så lenge jeg ikke er det høyeste punktet når det skal slå ned. 

En liten bilde up date dere: 

Har sommeren vært fin så langt?

1 kommentar
  1. Sommeren er nydelig år 🙂 Fine bilder av deg.
   Om du vil ha tips om hva du skal blogge om så er det bare å se hva andre blogger om. Jeg blogger selv om alt mellom himmel og jord. Innleggene blir til mens jeg skriver 🙂
   Nyt sommeren og kos deg masse <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg