Føles ut som et kaos

Her sitter jeg og skriver til deg som gidder å lese, men jeg burde egentlig gjort noe annet. For jeg hadde de STORE planene idag, siden jeg reiser i morgen. Det betyr at jeg hadde planer om å vaske gulvene, rydde ferdig, pakke ferdig, gjøre ferdig innleveringen så jeg slipper det i ferien og rekke en nettundervisning før natten. 

Jeg sto opp klokken 07.30 ca fordi jeg ventet en telefon mellom 8-9 og den datt inn rundt 08.15. En kort telefon samtale på 3-5 minutter. Satte på en vaske maskin sengetøy, fordi jeg skiftet på den i går. Deilig å ha sove i rent senge tøy. Finnes ikke noe bedre og det er enda bedre etter en dusj. Det er som om da er sengen det reneste stedet i hele verden. Føles ut som jeg sover mye bedre og slapper av bedre. Forfriskende eller noe. 

Nok om det. Jeg dro ut med en god  kompis, dro på arvids og kjøpte frokost. Vannvittig gode baguetter som anbefales om du er i disse traktene. Hang litt med han, noen timers tid. 

Jeg var oppom jobben fordi jeg måtte levere noen dvd kunnskaps filmer til et kurs, som jeg egentlig skulle være med på, men måtte prioritere resten av dagen og da utgikk det. Fordi jeg skulle være effektiv med gulvvask, pakke, nettundervisning og rydde ferdig. 

Etter en times på sofaen og ikke gjort en dritt. Valgte heller å blogge for dere. Jeg har klart å slå opp innleveringen, funnet frem kompetanseboken, trøkt i meg litt potetgull og sjokolade (håpa at det hjalp på energien og motivasjonen. haha) 

Men for all del klokka er jo bare 18.00 og 30 minutter til undervisning, kan da enda rekke den da. Så lenge innleveringen blir sendt inn, koffert er pakke og jeg har med meg selv, så kan egentlig resten vente til jeg kommer hjem. 

P.s Livet mitt føles ut som et kaos, men så gjorde dette innlegget her også. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg