Livet i Spania

Annonse: H&M

Kl er 07.26 i det jeg skriver. Jeg stod opp kl 07.10. Tidlig å våkne, men fikk rett og slett ikke sove mere. Klamt på rommet og kroppen følte seg rett og slett utvilt. Ved siden av meg lå en snorkende mor på ut og inn pust. Tenkte at jeg like greit kunne stå opp. Lå litt å fantaserte på hvordan jeg skulle komme meg ut uten å vekke henne. Så satte på lommelykten på mobilen og la dekslet bak. Har sånn dekslet som beskytter foran også med kort holder i. Hvis jeg vippet litt på det fikk jeg bitte litt lys uten det ble for mye.

Fomlet meg i mørket og fant en shorts. En grønn myk og shorts, så jeg ikke bare gikk i en t-skjorte og truse. Ikke før at noen hadde brydd seg her.

Shorts fra H&M. Får i flere farger og er skikkelig gode. Har flere av de og de er konfetsble for en normal lommebok.

Trakter meg kaffe, låste meg forsiktig ut for å sette meg på hverandre. Deilig å sitte litt i fred og ro alene. En god kaffe, rolig musikk fra egen spille liste på spotify og lese igjen avisene.

Det ventes en tur på stranda idag. Skal bli deilig å bade i sjøen og ligge på stranda i timer. Tar ca 20-30 min å gå dit. Tenker det bare er deilig å bevege seg litt. Blir litt passiv og lat her i disse ferie dagene. Tar vi toget hjem igjen. Det er et alternativ for buss og taxi her nede. Går på hjul og koster 3-4 euro.

Nå skal jeg snart få i meg litt frokost, pakke strand baggen og rusle av gårde med de andre her nede.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg