Jeg Er Optimist

Når jeg stod opp idag, så var det de mørke regn skyene. Hvem må  forestille seg det når de drar på ferie til Syden. Ikke jeg i allefall. Faller meg sjelden en tanke at det kan regne her nede. Vell, det kan det regnr på lik linje er som i alle andre land. Grått og trist var det. Satt og koste meg kaffe og et blogg innlegg for dere som var sakelig, kaffe og oppskåret frukt. Ble en en bedre lunsj/frokost før jeg så sola glimtet til.

Jeg fikk 3 minutter med sol før det kom litt regn. Ble en liten stund på verandaen igjen før jeg la meg ut igjen  for å lese en bok. Tenkte her må jeg bare være optimist for at sola kanskje dukker opp. Det lønte seg for det gjorde det. Endelig kunne jeg slenge på meg sololjen, slenge meg på flyte madrassen og bare nyte tilværelsen ved poolen. Ble noe timer med sol og litt skyer. Det er bare deilig med en sky eller to for å kunne få et avbrekk av den brenheite deilige solen. Den steiker godt.

Hva kvelden bringer vet jeg ikke. Vurderer kanskje gå å skikke litt i lille sentrum som er 5 minutter og gå, spise en bedre middag eller bare døse i leiligheten.

Hva er deres planer?:)
P.s hørte der var minus enkelte steder.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg