Dro en snar tur til Hollywood

Ålah! Si..espaniol. 

I går kveld var jeg på en drit kul restaurant. Det hadde laget en film restaurant. Mørkt og rolig harmoni der. Servicen var helt greit, var noe tull med noe av mat bestillingen. Det handlet opp at de ikke spanske ikke er så gode i Engelsk og at menyen var litt missvisene. De sa det forsåvidt selv også. Fikk en rett gratis som plaster på såret. Spiste noe som Hollywood combo. Der var det noe kylling, noe løkringer, noen runde greier med ost og jalapeno og noen oste pinner. Barbique saus og noe annet. Helt greit. Smakte på mach and cheese fra mamma men det var ikke noe godt. Syns osten ble litt sur og litt lite makaroni i kulene. De hadde laget frityr boller av de. Kjøpte guacomole som de lagde ved bordet. Men det de ikke skjønner at den er best når den står litt. Var litt lite smak i den. Den ble helt klart bedre etter vi lot den stå litt og nesten hadde spist alt opp.

Etter mat dro jeg til en bar/klubb. Koselig Når, med hyggelige bartendere. Der kunne man synge karaoke, spille biljard, danse eller bare sitte i ro. Koselig ute plass også. Når jeg kjøpte drink så måtte jeg prøve å kaste to terninger. Fikk jeg dobbelt seks, så ble drinken gratis. Drakk en drit god strawberry og en litt sur, halv god sex on the beach.

Er det jo i tillegg veldi rart at jeg drar hjem på Lørdag og tilbake til en normal hverdag, etter ti dager her. Det blir rart men deilig.

Hjem til høst og snart vinter..Brrr…

Ha en strålende dag 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg