Sier hadde til det mest fantastiske på lenge.

Ti dager så alt for fort har gått.

Ti dager har gitt meg så alt for mye.

Ti dager med latter og glede.

Ti dager med kos og hygge.

Ti dager med sjelefred og pleie.

Dagene har bare flydd. Jeg har lært så mye om meg selv, som jeg ikke viste. Jeg bygget en bedre indre meg. Jeg har lært og kontrollere meg selv.

Jeg har opplevd mye på mange måter. Jeg har lært mye på mange måter.
Jeg har blitt tryggere på meg selv på mange måter.

Jeg har virkelig trengt dette.

Jeg gruer meg til i morgen. Som jeg skrev om her.
Kjenner nå at jeg ikke har lyst til å sove fordi jeg vet ikke hva som møter meg i morgen. Det eneste jeg vet er at kofferten nå er pakket. Det kommer taxi halv ti som skal kjøre meg til flyplassen. På flyplassen så skal jeg stå å få sjekket inn. Se kofferten suse av sted på det svarte rullende båndet, men jeg snakker ned damen i skranken på engelsk om boardingkort og pass.

Jeg skal rusle videre. Få i meg litt mat og gjennom sikkerhets kontrollen. Hvor vakten står omtrent å ser på alle som skurker. Skal strippe av seg alt smykker, store gensere, belte, tømme lommer og legge håndbagasjen i firkanta boks som skal scanne alt jeg har. Jeg skal igjennom en piper og får satse på den ikke piper. For å vente på eller ta ut tingene mine av boksen og kle på meg igjen. Jeg skal sitte  i en time og vente på flyet. Med masse mennesker som rusler og stresser forbi meg for å rekke eller finne sin gate.

Så skal jeg stå i kø før å vise nok en dame boarding kort og pass for å komme inn på flyet. For så finne setet mitt som jeg skal sitte på i fire timer med masse ukjente mennesker rundt meg som skravlet og tjohei.

Så skal jeg plutselig lande på Gardemoen.  Gå ut av flyet med masse mennesker og alle er like stresset. Ender med alle står å stamper i hverandre.  Hente bagasjen. Ta med meg alt jeg skal ha fra taxfreen. Finne shuttel bussen som tar meg til parkeringen. Så jeg endelig kan sette meg i fred og ro. Stillhet og tenke at om to timer er jeg endelig hjemme.

Denne siste dagen har vært hyggelig før jeg begynte å tenke over reisen. Jeg har bare sola meg og badet i lille poolen. Dro en liten tur ut å spise et siste måltid med resten av flokken her. Innom butikken og handlet noe snaks til flyet. Pakket ferdig og nå ligger å tenker på at jeg burde sove. Det blir en lang og slitsomt dag i morgen.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg