Gjør en god gjerning

Annonse//Rødekors

 

Jeg har tenkt lenge på å gjøre dette. Nemlig bli frivillig for røde kors sitt beredskaps team. Jeg føler dette er riktig for meg. Det har skjedd så utrolig mye eller det skjer så utrolig mye som trenger min og andres hjelp, når det oppstår krise situasjoner. Røde kors gjør en kjempe innsats når de får beskjed om å hjelpe til.

Røde kors tilbyr mye annet også som blant annet de har alt fra friluftsliv til strikke gruppe til innebandy etc. De har besøks tjeneste med hund, flykningsguide, lekser hjelp etc. De tilbyr ganske mye for å ivareta viktige samfunnsoppgaver som det offentlige ikke kan eller vil ta ansvar for. 

Røde kors har avklarte roller og oppgaver i forhold til det offentlige. Deltar i forebyggende arbeid for å unngå/eller redusere skader når ulykken inntreffer.Blir det ulykker og kriser inntreffer, så handler det om å forbedrede seg på å reagere raskt og handle effektivt. 

 

Av og til er det viktig å gjøre en god gjerning uten å få betalt for det. Det handler om å bistå i å hjelpe andre når krisen inntreffer. Stille opp med et varmt hjerte, klokt hode og et par varme hender. Da er mye av arbeidet gjort. 

#frivillig #Rødekors #godgjerning 

 

3 kommentarer
  1. Så bra at du er med! Det er så viktig for å bevare det gode samfunnet vi har, med tillit til hverandre, å stille opp og være der for andre når det måtte trengs! Er selv med i Hjelpekorpset, Digitalt leksehjelp, samt noen administrative ressursgrupper.
   Beredskapsteamet, er det de som stiller opp ved større hendelser for å bidra hvor det måtte være? Og der det er minst et treff i året for oppfriskning?

  2. Ohh dette har jeg også veldig lyst til å gjøre. Jeg har tenkt lenge på å ville være med å hjelpe andre son har behov for det. Med så mye fritid som jeg har så hadde dette vært gøy. Jeg skal også begynne å være med som frivillig for natteravnene.:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg