Ekte kjærlighet finnes ikke

Oi..! Han var kjekk og han så snill ut. Kroppen ser bra ut, pene øyne og et sjarmerende smil. Stemmens hans er myk og hjertet er varmt. Jeg smiler og fniser. Jeg prøver å flørte. Jeg prøver å sjekke han opp over tid. Snakker om alt dra a til å. Vi henger sammen, duller og daller. Ler og vi smiler. Det blir skapt nærkontakt. Hånden beføles og munene møtes. De varme øyne kommer meg, han holder meg rundt hodet og jeg kjenner de varme leppene mot mine. Det gribler i hele kroppen. Sommer fugler i magen. Jeg vil ikke slutte. Åpner øyene sagte og ser rett inn i hans. Som i film. Han smiler. Jeg smiler. Vi møtes igjen.

Praten går, vi snakker og henger sammen. Armkroken hans er god. Kjenner hjertet hans dunker i øret mitt. Blir varm i hele kroppen. Jeg kunne ligget der i evighet.

Hver gang jeg ser deg dunker hjertet og får sommer fugler i magen.
Du sier søte ting som gjør at jeg faller mer og mer. Jeg stuper foran deg.

Til slutt finner du ei annen. Du glemmer meg. Du bare forlater meg uten svar og i en evig krangel. Alt vi har gjort, sagt og blitt enige om. Du rømmer fra meg og jeg står der som en dum idiot. Ordene glad i deg blir plutselig falske og følelsene dør ut.

I livet mitt skjer dette hele tiden. Det får meg til å tenke:

Er jeg problemet eller er han problemet?

Hva gjør jeg galt?

Sier jeg eller gjør noe feil ?

Ser jeg ikke bra nok ut?

Har jeg ikke den riktige personligheten?

Har jeg får små pupper?

Har jeg får stor mage?

Har jeg får mye kviser?

Er øyene mine stygge?

Er jeg bare helt ubrukelig ?

For imposliten?

Eller er det rett og slett han som er problemet ?

Jeg lever singel livet.
Velger heller det enn å gå igjennom den uheldige kjærligheten som ikke eksisterer. Gutter idag er mer opptatt av en trang vagina og store pupper. Stram kropp og Botox i trynet.
Har vi får lite sminke er vi stygge. Har vi får mye sminke er vi stygge. Har vi for kort kjole er vi hore.
Er vi kraftige er vi feite.

Jeg gir opp.
Ordene “Glad i deg” og “elsker deg” finnes ikke.

2 kommentarer
  1. Den kjærligheten har også gitt meg mange grå hår i hodet opp gjennom årene. Men når ting går galt, er det som regel fordi vi faller for type feil menn som er ute etter andre ting enn oss, Utseendet pleier bare å ha noe å si for å få dem på kroken i utgangspunktet. Om de fortsatt er mest opptatt av det etterpå, er de ikke interessert i et ordentlig forhold, så da er det best å komme seg ut så fort som mulig uansett. Selvsagt mye lettere sagt enn gjort, men man blir jo nervevrak av å leve med en mann som har pornostjerner som den ultimate idealkvinnen. Du trenger noen som faller for sjelen din. Kanskje er den mannen en prins i froskeforkledning som du først må børste støvet av? 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg