Ikke noe positivt med å nå til topps.

Når jeg lesere topp blogger, så ser jeg mennesker som har lagt mye arbeidet i innlegget sitt. Se på toppen da. På listene. Se hvor mye arbeid de legger i det for å knive på topp plasseringen. De kniver for beholde leserene sine. De jobber hardt. De bruker masse tid og energi på å ta de perfekte fotoene og kjemper om inntekten de har. De prøver å gjøre leseren fornøyde hele tiden. De er super flinke. De har mot og de veit hva som treffere sine lesere. Har et par faste blogger på toppen der jeg leser selv. Imponert over arbeidet demes.! Stå på! 

Jeg er en liten hobby blogger. Kommer sikkert aldri til å bli noe stort heller om jeg ikke promoterer mer. Jeg slenger ikke ut innlegg hverdag og er heller ikke opptatt av stattestikken. Jeg ser at når jeg ikke skriver noe så resulterer det i null lesere, fordi bloggen min er lik null i mengden med hobby bloggerne. Tror faktisk ikke jeg er på topp listen i min egen by en gang. Der er dårlig greier eller vent, er det egentlig det? Jeg skriver masse ord som ingen ser, men nok om det. 
I dagen blogg verden, så føler at jeg må by på meg selv for å nå til topps. Jeg burde kanskje ha delt et puppe bilde, et rumpe bildet, et bikini bildet, skjønnhets tips eller hvordan du setter opp håret i strikk. Kanskje jeg burde delt hvordan ta på lipp gloss på den perfekte måten, hvordan produkter jeg bruker til daglig, hvordan outfitten min er på en slækk søndag, hvordan det er å gå uten sminke og ikke  bruke hundre lag med sparkel. 

Jeg gidder ikke. Jeg orker ikke og kan ikke. Mye som er privat, og ikke alt man deler. 

For å være på topp krever sitt. Det krever å by på seg selv, det krever at du deler det dårlige trynet så folk kan analysere kviser og rynker. Det krever å vise kroppen med hold in bukse så valkene ikke tyter frem, for at mennesker skal tenke så perfekt kropp eller for analysere deg. 
For å være på topp så blir du analysert. 
Du blir analysert fra topp til tå. 

Du får kommentarer som at du er for stygg til stygge negler. Du får ingen positiv respons ved å være på topp. De blir hengt ut i media om du gjør noe feil. Du blir hengt ut i media om du gjør noe bra, så folk kan velge å snakke positivt eller negativt. 

Enste positive ved å være på toppen, må vell være inntekten. 

Det sykeste er vell egentlig hvor mange som har søkt opp hvordan man blir en topp blogger. Som om det finnes en riktig oppskrift på det liksom. Jeg har i allfall ikke funnet den. Trives best med mitt og meg. 

Liten hobby blogger i en liten by, 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg