Ikke la deg lure av dagen med de store overskriftene

Dette er den største handle dagen i året. Jeg bryr meg egentlig ikke noe særlig om den fordi det er masse og fjas. Butikkene prøver å lukke til deg kunder for å tjene mest mulig. Jeg er sikkert på at butikkene overgår seg selv meg høye omsetningen etter dagen er omme. Er sikkert denne dagen som får enkelte butikker til å gå rundt resten av året.

Tilbudene starter i butikkene smått noen dager før. Noen markedsfører Black week, andre Black weekend og noen bare black day. Når selve fredagen kommer er det store overskriver i gule plakater med elleville tilbud. Butikkene synker prisene så vi blir lurt. Vi blir rett og slett lurt. Nettopp fordi mange er sleipe og setter prisene opp litt før også redusere igjen. Dette er fordi at de ikke skal tape for mye. Beste mannen i gata går fem på. Tror han gjør et jævlig bra kupp. Feil! Det er ikke alt som er så bra kupp og tilbud. Det er ikke alt som lønner seg og handle på denne dagene.

Mennesker som stamper i kø. Kriger om den siste genseren i sin størrelse i butikken og river den løs. Slåss kampene tar sin sving. Kreditt kortet brenner og gløder. Rulle båndet går varmt i posten fordi butikkene pakker nett handlene på spreng. Ekstra bemanning er sikkert leid inn så du kan få det beste tilbud som du blir lurt til å handle. Det er ikke annet en kø og galskap.

Jeg er generelt imot disse dagene. Fordi det er så mye galskap. Som skrevet over, er det mennesker som sloss for varene. Dette er galskapens dag.

Mitt råd til neste år; følg med på prisene og ikke la deg lure. Plutselig har du tapt mere en du har tjent.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg