Mine sminke produkter

 

Jeg tar meg denne friheten og skryte av mitt siste innkjøp av sminke. Jeg leser alltid nøye over hva produktene skal brukes til og hvordan de skal brukes. Jeg bestilte fra makeupmekka og det er en helt genial side. De har ofte tilbud på kits eller du kan kjøpe produktene hver for seg. Det er jo selvsagt mye billigere og kjøpe pakkene. De har kjempe rask levering. Jeg bestilte på Søndag og hadde allerede pakken i postkassen på Tirsdag.

Her )

( Her )

( Her )


( Her )

Jeg har ikke testet ut hvordan alle produktene er på huden mine enda, men har prøvd en god del av de og kan virkelig anbefale disse utrolig sminke settene

Kanskje jeg er gammel dags?

Jeg skjønner at vi er i 2017 og at teknologien utvider seg. Vi har jo alle mulige måter for kommunikasjon med andre.

Facebook, snapp chat, skype, sikkert mye mer.

Jeg lurer så innmari på hvorfor jeg skal være tilgjengelig på alt hele tiden og hvorfor folk blir sure når jeg sier at jeg har et telefon nummer og at jeg ikke kan være tilgjengelig på alt hele tiden.

Enkelte skal ha samtaler via snap chat, det blir dumt etter min mening. Kall meg sær eller hva du vill. Men snapp chatt er ingen kommunikasjons måte. Jeg er nesten sikker på alt som blir sendt via den, blir lagret på en eller annen hard disk i verden.

Facebook har jo vært oppdrivi i mange år. Jeg husker jo, når jeg lagde facebook på ungdomskolen. Den har jeg enda, men kommuniserer ikke med noen der heller, annet hvis enkelte ikke har nummer mitt og faktisk må kontakte meg der.

Skype er jeg faktisk ikke så opptatt av. Video chatte liksom? Kan vi ikke heller møtes på en kaffe? Nei, den kaffen må tas over skype.

Alt er så nettbasert. Se deg rundt? Hvor mange ser du ute og har det gøy. Nå tenker jeg barn og unge, som er inni i denne nettverden. De er jo aldri ute, annet når de er på skolen. Annet en det, så sitter de bare på nette, foran denne skjermen og gjør gud en vet hva.

Se deg rundt en gang til ? Du går på gaten, sitter på cafe, er på besøk og hva er fremme her, jo det telefonen. Alle sitter stuck nedi i sin i telefon og kommunikasjonen svikter.

Jeg bare skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å plukke opp telefonen og ringe som normalt.

 

Hva er du redd for ?

Jeg blir så fryktelig oppgitt over dagens samfunn og hvordan det faktisk er. Hverdag når jeg går uten for min dør eller leser noe så skjønner jeg virkelig ikke hvorfor ting blir “pyntet” på. Vi er jo trossalt mennesker og ikke et bytte dyr. Det er heller ingen som har overlevd verden. Vi lever egentlig for å leve. Det eneste vi faktisk må her i livet er to ting. Det er å dø og betale skatt.

Når jeg ser meg rundt så ser jeg kroppspress, jeg ser galskap, jeg ser mishandling, jeg ser tortur, jeg ser døden, jeg ser smil, jeg ser latter, jeg ser sårbarhet, jeg ser ensomhet, jeg ser mobbing.

Dette er ting ingen får endret på. Vi kan virkelig ikke stoppe alt. Det er viktig er å stå opp og snakke. Få ting frem i søkelyset og det blir faktisk gjort. Ingenting kommer frem. Nettopp fordi ingen tør å si sin mening eller komme med et budskap. Grunnen ting dette igjen er at vi er rett og slett for feige. Vi er feige for å nå mennesker vi rett og slett ønsker å konfronteres med. Hvorfor er vi innmari redde for nettopp det ?

Er du redd for peset?

Er du redd for hatet ?

Er du redd for å miste din status?

Hva er du redd for egentlig?

I dagens samfunn, så vi må stå fram. Vi må stå på vårt for våre beste.

For jo flere som står frem og tørre å si sin mening, tørre og skrive et leser innlegg i avisen er smart. Du er ikke tøff, men du er ikke redd for å vise den egentlig deg og heller ikke redd for å miste statusen din. Du er heller ikke redd for å bidra til å endre samfunnet.

Så ta og reise deg opp, se deg rundt, tenk deg om, løft hode det lille ekstra og ikke bare se ned i denne skjermen.

 

LITT PÅ KANTEN HUMOR

Annonse: Adlibris

( her finner du boken )


Jeg må anbefale en av den siste boka jeg leste. Denne boka er så spør på alle sine måter. Jeg forguder denne karakteren, og ikke minst damen bak. Dette er en dame som ikke er redd for å ta norsk humor på alvor og heller ikke redd for å drite seg ut for Norge. Alle respekt! For dere som ikke like denne type humoren og ikke har sans for humor, så la vær å kjøp den da vell.

Ede
Elsker denne boken


Boken baserer seg på “litt på kanten.” Du må like det den type humoren og lese litt mellom linjene. Jeg kunne sitte dypt i sofaen og le for meg selv her. Så det hadde faktisk vært veldig artig å hørt hun lest boken selv, for det hadde jo skutt gull fuglen. Hennes innlevelse i opplesning av boken! Haha!

God fornøyelse

Noe så komisk

Herregud, dumme meg. Jeg måtte opprette ny blogg bare fordi jeg klarte å surre det så innmari til. Jeg skulle  bare endre epost adressen og klarte ikke huske den etter på eller om det var nette som ikke vil huske.

Uansett! Da kan jeg bare starte på blanke ark da. haha! Shitt happens!

Velkommen til min Verden

 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! 🙂

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere – det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen