Mitt tips til dere

Hei på dere 🙂

Det nærmer seg eksamens tid for mange og til og med for meg nærmer deg seg eksamen. En måned til første eksamen braker løs og lesingen er i gang. Jeg tenkte å dele med dere hva jeg gjorde sist, når fagstoffet er vanskelig og man begynner å gå lei lesingen. Da gjør jeg lesingen mer spennende, ved å lage plakater å lage et lite “leksikon” for meg selv med de viktigste stikk ordene. Hvor fantastisk er ikke det?

Jeg gjorde dette til jul også. Da hadde jeg problemer med å lære meg demenssykdommene . Det er jo selvfølgelig kjempe spennende, men det ble så mye og da ble det vanskelig å lære seg. Jeg skal love der etter de plakatene rundt forbi i leiligheten min, så satt det. Da gikk alt på repet i hode mitt.

Denne går står jeg skikkelig fast på lovverket. Helsepersonelloven og Pasientrettighetsloven § 4A. Er ikke min sterkeste side, men jeg velger å stase på at jeg lærer meg det ette rå skrevet stikk ord på plakaten og leser din litt nå og da.

Break a leg! Håper vårens eksamener går bra for alle som går skole og alle kan ta en velfortjent sommerferie i Juni 🙂

 

 

Fraværende

 

Herregud, som jeg savner de fine dagene som var her før snøen kom tilbake.

Jeg vet jeg har vært litt fraværende på bloggen, men det er bare fordi jeg er tappet for energi, ord, temaer etc og blogge om. Føler meg helt tom innvendig. Jeg er veldig bevisst på hva jeg skriver om , og ikke alt skal blogges om.

De siste dagene har det bare vært mye jobb, skole og litt annet diverse. Jeg føler at jeg ikke henger helt med i min hverdag. I tillegg prøver jeg å være en selger, som overhode ikke er enke oppgave. Velger jo selvsagt selv hvor mye og ofte jeg vil jobbe med det, men hadde vært artig med resultater etter hvert. The will show, what happend behinde the Next door!

 

Men har dere det bra ? Gjort noe spennende i det siste ?

 

Fornuft døgn med konklusjon

Etter en interessant dag på jobb som innebar fagdag, så bærer det hjem til senga fordi jeg skal på nattvakt. Jeg må bare si at det blir et langt døgn. I det jeg skriver dette innlegget ligger jeg på rommet og finnes ikke trøtt. Det er jo så typisk, når jeg veit jeg må sove. Hadde jeg bare kunne vilt fordi jeg hadde lyst. Da hadde det stilt seg litt anderledes. Jeg har da vært igjennom tøffere tider.

Når jeg våknet idag, var jeg skikkelig opplagt og koste meg skikkelig på morgen.  Enda måtte jeg ta med meg frokosten i hånda. Jeg er jo så vant til å ha dårlig tid når jeg skal på jobb og da rekker jeg å spise frokost. Jeg konkluderte med idag at jeg ikke kan ha god tid. Da svikter morgen rutinene eller morgen stresset. Det får jeg selvfølgelig ikke gjort noe med da jeg er på jobb til alle døgnets tider. 

Uansett, nå må jeg virkelig avslutte siden jeg må prøve å sove. Håper jeg alle får en fantastisk ettermiddag og en strålende god natt.

Tilbake til hverdagen

Som kommune arbeider så elsker jeg å jobbe rød dager for det betyr jo ekstra betalt. Hadde egentlig fri idag, men sier ikke nei til en ekstra vakt. Nå bærer det snart av gårde til jobb. Jeg føler selv at jeg har vært ganske effektiv før jobb. Vaska to vaske maskiner og ordna i noe papirer. Nå skal jeg innom en kompis på en kaffe før jobb.

Håper jeg alle får en strålende dag og nyter siste helligdag før en normal uke vender til bake.

En spennende granskning

Jeg har tenkt lenge på at jeg vil finne ut hvem slekten min her og om det kan skjule seg noe mystisk. Det er jo så spennende og finne generasjon etter generasjon. Har jo tenkt at jeg er ung, men jeg har ikke beste foreldre for evig tid. Greit å benytte seg av de mens jeg kan. Jeg er helt hekta på stam treet mitt, fordi det bare vokser og finner jeg stadig nye ting. Finner også ukjente personer, som gjør det enda mer spennende og granske videre. Det jeg står fast på googler jeg opp, finner kilder og søker. Blir veldig lærerik på sin egen slekt og generasjonene. Det må være lov å si at familie granskning og historien bak er spennende.

Jeg betaler ingen ting for å gjøre dette, men du kan betale om du ønsker å gå enda dypere i granskningen. Jeg lover det du finner mye spennende på myheritage slekts granskning.

Borte bra, men hjemme best.

En ting er sikkert at en ser ikke så veldig fresh ut etter å ha vært borte fra hverdagen i noen dager. Jeg er en type som er gir rett og slett blaffen i hvordan trynet og alt ser ut når jeg er på fjellet eller camping. Jeg tenker som så, hvorfor skal jeg se så fordømte velstelt ut hele tiden. Det er jo så utrolig behagelig og bare droppe sminken, stramme jeans og bh. Bare la kroppen få hvile i behagelige klær og la porene lufte seg skikkelig. Så lenge jeg føler meg vell, så er det viktigs for meg. Ta som jeg er, eller dropp det liksom.

Poenget mitt med dette innlegget her er at nå er jeg endelig hjemme. Våknet opp i vogna og hadde gått tom for gass. Jeg sjekket gassen før jeg dro sist, og trodde jeg hadde mer å gå på. Nei da, var jo drit kalt når jeg stod opp i dag. Da var det bare å pakke og få reist. Jeg slapp jo billig unna med påske trafikken også. Borte bra, men hjemme best. Nå ligger baggen og alt jeg hadde meg å bare flyter i gangen. Så må vell ta en kjapp utpakking. Men først skal jeg nyte en kopp kaffe, for å få energien i modus igjen. Det jeg gleder meg alle mest til er en god å varm dusj.

Dagens ordtak: Borte bra, men hjemme best

Ha en fin dag alle fine mennesker

 

Fra et kalas til rolig omgivelser

I går dro jeg på ble fjell og var der til idag. Var på et koselig kalas med god venner og ikke minst møtte nye folk. Følte nesten jeg fikk kultur sjokk. Ble litt vin og øl, så formen idag har vært tilsvarende deretter. Jeg våknet opp og bestemte meg for å dra til nore, siden jeg først var på veien. Her er det så utrolig deilig. Bare meg, film, ingen mas og helt stille. Elsker rett og slitt mitt eget selskap.
Filmen idag er en film  som er lenge siden jeg har sett, men fortsatt like bra.  One million girl heter den. Til dere som ikke har sett den, så anbefaler jeg den på det sterkeste.

Med god samvittighet

Nå var det virkelig godt å treffe puta og endelig lang helg. Skal bli fortreffelig for det er ikke ofte jeg har det. Nå er kroppen nokså sliten.  Hatt to fridager på litt over en uke. Nå ligger jeg å funderer over hva jeg skal gjøre i påsken. Jeg vet i værtfall at pensum bøkene skal være lukket selv om jeg egentlig må skrive et refleksjonsnotat, men det kan bare vente. Var en kompis som sa til meg i går at nå trenger du virkelig å koble av og ta hode bort fra bøkene dine.

Håper alle får en knall dag. Ser ut som det blir som her hjemme værtfall. 

Greit eller ugreit. Finnes det en grense?

Veldig mange er veldig direkte overfor andre mennesker. Jeg tenkte jeg ikke skulle bare snakke om mennesker, men når det blir skrevet også. For jeg tenker på en blogg, som denne. Hvor direkte kan jeg skrive ut til dere lesere og hva takler dere å lese for det blir ille. Jeg opplever stadig at ting blir  mer og mer pakket inn. Blir som en rund dans i grøten, som en aldri kommer seg ut av. Det tar lang tid før poenget kommer. Nettopp fordi vi ikke tar det steget om å snakke rett frem.

Jeg kunne skrevet flere innlegg hvor jeg er kjempe direkte om mine tanker og følelser. Jeg lar være, fordi det fort kan skapet et kaos ute i denne verden. Hadde jeg vært tøffere, så kunne jeg gjort det. Hvorfor jeg ikke tør, aner jeg virkelig ikke. Kritikken til dere som skal sitte og lese ord for ord som jeg har skrevet. Det som har blitt en liten historie svart på hvit, som aldri forsvinner igjen. Jeg har veldig mange temaer i hode mitt som jeg har lyst å skrive om og dele med dere, men.. Det er et men..

Hvor ærlig og direkte kan jeg være. Hva er greit og hvor går grensen.

Kanskje jeg fortsatt skal bare sitte og pakke inn. Gå i grøten og aldri kommet meg ut. Blir som en myr og bare synker lenger og lenger nedi.

Jeg leser jo ting hverdag. Tenker kjempe bra, du har klart det. Du står for deg og ditt. Du tør og stå frem. Være direkte og ærlig.

Akkurat nå føler jeg at dette innlegget ikke ga noe mening, annet en om hvor grensen går i forhold til hva som er greit og ugreit. Det var det eneste jeg hadde på hjerte å satt og tenkte på.

 

Om 11 1/2 time er det min tur

Nå kan  jeg endelig si at når er det snart litt påskeferie. Jeg kjenner det skal fantastisk godt og bare koble av. Godt å koble av fra en hektisk timeplan, etter min mening.  Jeg kan faktisk heller kalle det mange baller i luften. Det går i femti prosent praksis (dag/kveld),  rundt førti prosent på natt og teorien ved siden. Pluss det neste steget jeg skal prøve meg på.

Jeg har ingen planer i påsken. Hadde planer om dra på ferie plassen min og  være i camping vognen. Fortelte og alt har blitt gjort klart. Det er meldt kaldt og snø oppi der. Da får jeg ikke verdt ute, så kan heller være hjemme og slappe av med alt snopet jeg virkelig ikke hatt godt av med noen gode filmer.

Nå bærer det til nattevak og med det ønsker jeg dere der ute en riktig god påske.