Helgen som gikk

I helgen som var tok jeg langhelg. Kunne endelig Reise opp til Nore på Torsdag etter jobb å bare kose meg. Det var helt fantastisk. Jeg hadde pakken dagen i forveien, slik at jeg slapp å dra hjem etter jobb. Det gjorde jeg bevist, for å unngå å sløse med tiden og ikke minst for å kunne reise fortere opp. Jeg hadde store planer om å reise opp for å lese til eksamen, men det været som var så gikk virkelig ikke det. En ting klarte jeg å lese litt på lovverk og det var vell det.

Fredag satt jeg i Rødberg hele dagen å fisket. Jeg glemte selvfølgelig å smøre meg ( eller jeg tenkte ikke på det). Jeg var virkelig ikke forberedt på av UV strålene tok så sterkt. Det blåser alltid litt der oppe, så om sola tar så merkes ikke det før kvelden. Senere på kvelden så bare slappet jeg av.

Lørdag ble det også en tur til Rødberg på samme sted for å fiske. Denne gange med solkrem. Enda jeg smurte meg med faktor 20 så holdt ikke det. Gud, å brent jeg var på kvelden. Skikkelig rød. Senere på kvelden, ble det en tur ut i båt. Helt nydelig.

Søndag morgen våknet jeg til torden vær. Jeg hater torden og lyn. Heldigvis lynet det ikke, som jeg kunne se. Men det braka godt noen ganger. Flaks for meg så var den en kompis på plassen der, som var våken. Han regnet med at jeg kom fordi han vet jeg ikke liker torden vær, så han var forberedt på at det. haha! Senere pakket jeg sammen sakene og kom meg omsider hjem på ettermiddagen. Jeg kan med ærlighet si at jeg ikke ville hjem, men jobben kalte på mandag og da måtte det bli sånn.

Jeg kjenner virkelig på kroppen at jeg er klar for tre uker sammenhengende ferie i sommer. Da skal jeg rett og slett bare kose meg i vogna og selvfølgelig fiske.

 

Bildet er en del av det solbrente resultatet fra helgen, det har blitt noe bedre. Men leggene svir og skuldrene flasser. Uansett hvor mye fuktighet jeg gir, så hjelper ikke det. Synd å flasse bort brunfargen, når jeg endelig har klart å bli brun.

Jeg har en sjanse

Det er noe jeg har tenkt på lenge. Jeg føler jeg lever i en “skjult” blogg verden. Nettopp fordi jeg ikke har delt  et eneste innlegg, noen sted. Jeg har kun dere som gidder tilfeldigvis å klikke der inn på innlegget jeg skriver.  Jeg aner jo ikke om noe av det jeg skriver er spennande, relevant eller interessant for dere.

Grunnen til at jeg ikke har gjort dette før, er fordi jeg er en veldig sjenert jente.

Jeg har som sagt tidligere laget en liker side på Facebook, men aldri og da mener jeg aldri invitert noen til å like den. Grunnen er vell det at jeg syntes det er helt tipp topp og bare skrive å poste. Jeg satser på at noen gidder å klikke seg inn for å lese. Jeg har aldri tenkt å satse på å bli en stor blogger og kjendis. Livet mitt speiler seg en helt annen vei en det. Jeg har rett og slett en karriere utenom som jeg over hode ikke har tenkt å sløse bort. Blogging gjør jeg rett og slett fordi det er gøy. Det er gøy å kunne dele litt med dere, men jeg er veldig var på hva jeg legger ut. Alle mine innlegg er spontan. Jeg planlegger aldr et innlegg og jeg leser aldri over innleggene mine. Skrevet er skrevet. Postet er postet.

Jeg er en person som elsker jobbe min og ikke minst fritiden min. Jeg jobber som sagt som helsefagarbeider og jeg har snart en videre utdanning i Demensomsorgen og alderspsykiatri. Det er så utrolig spennende og interessant yrke. Litt synd vi blir undervurdert.

Uansett jeg tenkte jeg skulle ta det tøffe steget og legge til mine venner på liker siden. Jeg er overhode ikke redd for reaksjonene fordi det er så “vanlig” å ha en blogg idag.
Selv om jeg postet et innlegg her og et innlegg der, så kommer de til å handle om en vanlig ordinær hverdag.

Godt jeg har kalender

Ønsker alle fantastiske lesere en knall fin dag.

Dagene går så innmari fort. Kikket i kalenderen min og fant ut at det kun var fjorten dager til eksamen! Kjente pulsen steg litt og hode begynte å stresse. Så slo det meg at jeg skal jo bare ha en times hjemme eksamen. Hva bekymrer jeg meg for egentlig. Det går jo så fint begynte jeg og dette klarer jeg begynte jeg å tenkte. Nå må jeg virkelig begynne å ta lesingen på alvor, siden det er et pensum med mye lovverk. Pasientrettighetsloven og brukerrettighetsloven. Jeg lagt frem hvilke kapitler i lovverket jeg må kunne ellers kunne jeg virkelig lest meg grønn.

For å koble av litt i eksamens tidene, så sitter jeg å jobber med Forever. Det er virkelig gøy å jobbe med dette. Stadig noe nytt som dukker opp, lærer masse og kunde kretsen min øker.

Idag skal jeg ikke på praksis før i kveld siden jeg skal på kurs Demensomsorgens ABC. Det har virkelig hjelpet meg mye gjennom studiene. Det er et kurs som er genialt fordi som ikke kan så mye om demens og vil vite litt mere. Før jeg skal dette så skal jeg bare nyte formiddagen. Finne frem sommer klærne og pakke bort vinter klær. I tillegg skal jeg pakke fordi jeg reiser tilbake til Nore på torsdag. Er jo trosalt lang helg og jeg må lese til eksamen. Kjenner meg selv når jeg er hjemme at da frister andre ting  i stedet for å lese.

En fantastisk avslapning

Denne helgen har jeg vært på mitt flotte ferie paradis. Nemlig Nore. Som jeg har sagt tidligere har jeg vogn her oppe. I starten av mai røyk forteltet og har ikke hatt mulighet til å være her oppe før. Litt ergerlig for er virkelig godt å komme seg bort i helgene når jeg kan.

Fredag dro jeg opp etter nattevakt. Hadde pakka bilen dagen før. Det er noe jeg ikke angrer på. Det som møtte meg når jeg kom opp var knall være. Jeg endte med å reise å fiske i Rødberg. Kjente virkelig at skuldrene senket seg og alt roet seg kroppen. Jeg mista en del søkker, men hva gjør vell det når sola og godt mot er på plass. Litt senere grilla jeg, tok et par timer på øye og satte opp forteltet med hjelp.

Lørdag fortsattet vi på teltet siden det ikke var helt ferdig. Måtte feste strikker og fin justere stengene. Jeg fikk hjelp til å hente møblene mine og fikk det på plass. Det ble veldig hyggelig. Nå kan sommeren virkelig starte og fri helgene kan nytes på det fulle her oppe.
Mamma kom forresten en tur og blei over med meg. Var kjempe hyggelig siden det er så lenge siden vi har tilbringet mor og datter tid

Søndag (idag) skal jeg fiske litt og rydde litt før turen går hjem. Vanlig arbeidsdag på mandag. Jeg kunne virkelig ønske helgen var en dag lenger, men hvem kunne vell ikke det.

Ha en fantastisk dag alle sammen:)

En fantastisk feiring

I går var det Norges nasjonaldag. Vi feirer at vi endelig fikk en grunnlov i 1814. Det skal vi være glad for og ikke minst vi skal være stolt av vårt vakre land. Vi er faktisk super heldig som bor i fine Norge.

Jeg feiret 17 mai hjemme. Jeg stod først å så på barne toget som gikk fra skolen oppi gata ved meg. De er jo så flink og fine når de er ute å går i alt fra bunad til pene dresser. Etter på dro jeg opp til mamma og hjalp henne med bunaden, før vi dro og hentet tante og dro til byen. I byen går barne toget fra kirke torvet. Jeg holdte på å le meg i hjel av mamma.  De skyter kanoner 3 × 3. Hun skatt like herlig på vært skudd.  Noen hun aldri har gjort før. Haha! Uansett barne toget for var super fint å se på. Det er en tradisjon å se på toget. Fine og flinke barn. Ikke minst korpsene og lærene.

Etter barne toget så dro vi på peppes Pizza og spiste pizza til lunsj. Det er virkelig lov å kose ekstra denne dagen. Mamma og de skulle avgårde til Siljan, så da dro jeg å møtte miner venner. Jeg og en kompis dro å spiste is og tok en kaffe på peppes før russetoget. Vi møtte en gjeng og stod med de. De feiret skikkelig og hadde kanskje fått i seg litt for mye alkohol. Men som sagt er det lov å kose seg.

Etter å ha brukt tretti minutter på et dårlig fantasi russetog, endte jeg med å dra hjem for å sove.  Da kalte nattvakten på meg.  Det var helt greit å komme hjem og få av seg bunaden.  Positive med russe toget er at de hadde inkludert mange barn og barna elsker jo russetoget i tillegg til kortene.  Alt i alt en virkelig hyggelig 17 mai.

I helgen reiser jeg til nore for å sette opp nytt/brukt fortelt. Det skal virkelig bli godt å reise bort i helgen og lade batteriene. Det beste av alt er at jeg skal fiske. Nå skal jeg sove for har jobbet i natt og skal på en nattvakt til.

Ha en strålende dag 🙂

For en fantastisk helg

Hallo alle mennesker i denne blogg verden. Denne helgen har vært helt fantastisk. Fredag så var jeg hos en venn og spiste taco. I tillegg var jeg ute å rånet av alle ting på kvelden. Det er virkelig lenge siden.  På lørdag var jeg i en kjempe fin konfirmasjon med masse deilig mat og kaker. Virkelig å hyggelig å ha familien samlet. Senere dro jeg på en fylle kule med fantastisk venner og møtte gamle kjente. Syntes det virkelig er hyggelig og møte folk jeg ikke har sett på flere år.

Nå er jeg på vei til burger king eller mc Donalds. Har ikke helt bestemt meg fordi jeg må virkelig ha noe feit, rennende mat. Skikkelig i usunn. Ikke nok med det i vesken min finner jeg en pose chips, plate med sjokolade og cola. Snakk om ei jente som er mat home dagen der på a.

Happy day

Hallo alle sammen!

Nå sitter jeg faktisk på baderoms gulvet og skriver dette dårlige blogg innlegget. Har akkurat ordnet meg og på vei ut. Musikk er legende i mine ører, spesielt den nye singelen til Miley Cyrus med Malibu. Den er faktisk helt nydelig. Så den går nesten på repeat her. Anyway, nå må jeg på røysa. har stappa bilen full av søplesekker og vår opprydningen er ferdig. Har jeg del ærend og fikse i dag. Blant annet ordne litt til 17 mai og bunaden skal på i morgen for da er det konfirmasjon. Jeg er så heldig at jeg faktis får bruke min fantastiske bunad to ganger i år. Da må jeg ha strømpe bukse og ikke minst klesrulle. Det er krise om den ikke på plass i huset ved disse tider.

I år skal jeg ordnet alt selv for første gang. Altså stryke skjorta som er av lin, av alle ting og skal ta på alt sølvet før. Alle andre har mamma faktisk hjulpet meg, men er vell på tide at jeg lærer deg selv også. Jeg klarer jeg, ikke misforstå meg. Men mamma har alltid passet på at søljene og alt er perfekt satt på. Vi får se om jeg klarer hennes kunst i år.

Bilde er forresten gammelt. Jeg var 14 år å skulle ta bilder til takke kort etter konfirmasjon. Poenget med bildet er å hvis bunaden til dere. Jeg er virkelig stolt av å være Nummedals bunaden.

Ha en fortreffelig dag alle 🙂

 

En ny mulgihet har åpnet seg

Husker dere at har fortalt at jeg skulle starta med dirkete salg og prøve meg på dette? Jeg er godt i gang med konseptet og  syntes det er kjempe spennende. Det handler om å være mål bevist og vite hva man skal gjøre. For min del er dette en ekstra jobb og jeg velger selv hvor mye jeg faktisk ønsker å jobbe. Jeg er som sagt helsefagarbeider og tar videre utdanning i demensomsorg og alderspsykiatri via nettskolen NKI. Jeg føler at det ikke nok, når jeg er ferdig med skolen. Jeg er en person som liker å ha noe å drive med og ha noe å jobbe mot. Jeg elsker å utforske nye ting og utfordre meg selv. Jeg ønsker å dele litt med dere kortfortalt hva det handler om og hvordan du jobber.

Det er som er fint med dette er at du kan jobbe akkurat hvor du vill og når du vil. Enten det er hjemme, på bussen, hos foreldre eller hvor du måtte ønske deg. Alt du trenger er en pc eller telefon, facebook konto, snapp chatt kan du bruke og en instagram konto. Har du dette har du med jobben over alt og du kan velge akkurat når du ønsker å jobbe. De har en tillegg en app som gjør det enklere å jobbe utenfor hjemme, så slipper du å ta med deg pc-en over alt.  Det som er spennende og interessant er at du styrer rett og slett din egen hverdag, økonomi og i tillegg kan du nyte livet ved siden av. Du bygger opp din egen business virksomhet selv og skaffer din egen kundekrets. Dette krever faktisk ingen erfaring, men du må være over 18år.

Dette handler kun om deg og ingen andre. Har du stå på vilje, mot og mål så er du langt på vei. Jeg anbefaler virkelig dette konseptet videre både til familie, venner, kjente, bekjente og ukjente. Det spiller ingen rolle hvor du er fra eller bakgrunn du har før.

 

 

 

Nå blir det enklere

Nå skal alt bli enklere for dere som er der ute. Jeg har opprettet en side på facebook, slik at det kan bli enklere å følge med når jeg legger ut innlegg. Jeg håper på flere lesere en hva jeg har nå. Jeg har verken planer å bli topp blogger eller noe sånt, men er veldig hyggelig å skrive og dele med dere. Håper jeg at livet mitt ikke er alt for kjedelig til at dere ikke vil følge meg.

 

Ha en fin dag 🙂
 

Da er det min tur

Nå er det nattvakt som står på turen og jeg kjenner det er helt greit. Kanskje jeg kan få jobbet litt med fordypningsoppgaven og lese til eksamen. Jeg må fin pusse tanke kartene mine for så rotete tanke kart som jeg har nå, har jeg aldri laget. Så nå har jeg pakket med meg pensum litteraturen, PCen, kladdebøker og markerings tusjer. Som jeg har skrevet tidligere, elsker jeg farger når jeg skal lese.  Det er fordi det gjør det mer spennende enn et rent A4 ark med svart med blekk.

Ønsker alle en super kveld og natt videre.